Kan je schaatsen op Museumplein?

Kan je schaatsen op Museumplein?

De schaatsbaan op het Museumplein in Amsterdam is de gezelligste schaatsbaan van Nederland. Het is de ideale locatie om te schaatsen voor beginners, maar ook gevorderde schaatsers kunnen op de schaatsbaan hun schaatsvaardigheden tonen.

Waar kun je schaatsen in Amsterdam?

Tip. Ice* Amsterdam . IJsbaan Jaap Eden IJscomplex. De Jaap Eden IJsbaan is de grootste en bekendste ijsbaan van Amsterdam , met een buitenbaan en overdekte hal waar je van oktober to IJsbaan ’t Trefpunt. Schaatsen op het Rembrandtplein.

Kun je nog ergens schaatsen?

Schaatsradar is dé plek waar je precies kan zien waar je nu al kan schaatsen op natuurijs… of toch nog even niet. De Schaatsradar wordt mede mogelijk gemaakt door de KNSB: dé autoriteit op het gebied van natuurijs in Nederland.

Waar kun je leuk schaatsen?

Nederlands Openlucht Museum in Arnhem. Flevonice in Biddinghuizen. Cool Event Scheveningen. Schaatsbaan Rotterdam. Spoorwegmuseum in Utrecht. Het Museumplein in Amsterdam. Groninger Winterfestijn. Magisch Maastricht.

Waar kun je binnen schaatsen?

Thialf, Heerenveen. Wat Wimbledon is voor tennis, is Thialf voor schaatsen . IceFun Sportiom, Den Bosch. Bij IceFun waan je je op de Noordpool. Schaatsbaan Rotterdam. De Scheg, Deventer. Flevonice, Biddinghuizen. Ireen Wüstbaan, Tilburg. Sportboulevard, Dordrecht.

Waar kan ik schaatsen kijken?

Alle wedstrijden zijn rechtstreeks bij de NOS te volgen, op televisie, via de livestream op nos.nl en de NOS-app, en op NPO Radio 1. 23.40 uur: samenvatting NOS Studio Sport op NPO1. 14.55 – 17.55 uur: NOS Studio Sport op NPO1 en via de livestream. 15.00 – 17.55 uur: NOS Studio Sport op NPO1 en via de livestream.

Kan je schaatsen Lockdown?

Schaatsen op buitensportlocaties mag, ook in de afgekondigde lockdown.

Welke schaatsbaan is open met Corona?

Alkmaar ( IJsbaan De Meent) IJshal geopend voor verenigingen. Amsterdam (Jaap Edenbaan) Breda (Kunstijsbaan Breda) Den Bosch (Sportiom) Den Haag (De Uithof) Deventer (De Scheg) Dordrecht (Sportboulevard) Eindhoven (IJssportcentrum Eindhoven)

Waar kan ik buiten schaatsen?

Flevonice – Biddinghuizen. Nederlands Openluchtmuseum – Arnhem. Paleis Het Loo – Apeldoorn. Reinaldapark – Haarlem. Jaap Eden IJsbaan – Amsterdam.

Wat kost een IJsbaan huren?

De prijs voor het huren een schaatsbaan hangt van verschillende factoren af, waaronder de duur van het evenement en de grootte van de ijsbaan. Voor een evenement van gemiddelde grootte met alle toebehoren en een duur van 3,5 weken moet u rekening houden met een budget van € 115.000.