Kan je WRTS offline gebruiken?

Kan je WRTS offline gebruiken?

De app is niet offline te gebruiken. De app vereist een internetverbinding zodat je lijsten up-to-date zijn en zodat de oefeningen, samenvattingen en uitlegvideo’s kunnen worden opgehaald uit onze database. Heb je meer vragen?

Hoe woorden van buiten leren?

Deze ken je nog van vroeger. Schrijf niet alleen je woordjes in twee kolommen op maar overhoor je zelf ook. Varieer met oefenen. Bedenk een ezelsbruggetje en visualiseer dat. Verbind het woord of beeld aan een locatie die je kent.

Hoe kun je het best woorden leren?

Tip 1. Bedenk een ezelsbruggetje. Soms lijkt een Duits woordje bijvoorbeeld op het Nederlands. Tip 2. Maak gebruik van flashcards. Tip 3. Spreek de woorden hardop uit. Tip 4. Er zijn op het internet handige sites te vinden die je kunnen helpen met leren . Tip 5. Neem af en toe een pauze.

Kan je Wrts opzeggen?

Log in via leren.wrts.nl, ga naar Mijn account en kies in het menu voor Mijn pakket. Klik op Pakket beheren en zeg je pakket op. Informatie over je opzegtermijn en resterende bedrag kun je vinden op de pagina tijdens het opzeggen.

Hoe verwijder je een account op Wrts?

Ga naar Instellingen en kies Account. Onderaan kun je klikken op ‘ik wil mijn account verwijderen’.

Hoe log ik uit op Wrts?

Reijn. Linksonder op je scherm staat “Mijn account” als je daarop klikt zie je een optie “uitloggen”.

Is wrts Maandelijks opzegbaar?

Nee, wij bieden geen maandelijkse betaling of een maandelijkse pakket aan. Op WRTS sluit je een 12 maanden of 3 maanden pakket af. Ieder pakket start met een proefperiode van 7 dagen, waarna het pakket worden omgezet naar een betaald pakket voor 12 of 3 maanden.

Hoeveel lijsten kun je maken op wrts?

Op leren.wrts.nl kun je meerdere lijsten tegelijkertijd overhoren. Wij noemen dit gecombineerd oefenen. Deze optie vind je in de details van een lijst onder Meer opties (de drie puntjes). Via Kies een locatie kun je de lijsten selecteren die je gecombineerd wilt oefenen.

Hoe snel woordjes stampen?

Je vindt woorden makkelijker terug in je brein als je het woord koppelt aan iets wat je al kent. Je kunt met WRTS een ezelsbruggetje toevoegen door deze tussen haakjes te zetten. Dus bijvoorbeeld: “sap (sumoworstelaar die sap drinkt) = sumo”. Ook kan je met WRTS afbeeldingen toevoegen aan woorden.

Waarom zegt een kind eerst papa of mama?

Simpele verklaring Dat kinderen vaak eerder ‘papa’ dan ‘mama’ kunnen zeggen, is namelijk makkelijk te verklaren. Het woordje ‘papa’ heeft – in de meeste talen – namelijk gemakkelijkere klanken en is daarom eenvoudiger uit te spreken voor een baby.