Kan Michel Mulder zingen?

Kan Michel Mulder zingen?

De meeste mensen zullen Michel Mulder (35) kennen als een voormalig Nederlands langebaanschaatser. De Zwollenaar blijkt nog meer in zijn mars te hebben, want ook zingen gaat hem goed af. In het tv-programma Secret duets van RTL 4 stal hij afgelopen donderdag volgens sommige kijkers de show.

Waar woont Michel Mulder?

Zwolle – Hoewel het nog niet helemaal klaar is en er nog genoeg klusjes op hem wachten, woont schaatser Michel Mulder nu al met plezier in zijn nieuwe appartement in Zwolle.

Wie is de broer van Michel Mulder?

Michel Mulder

Welke schaatser is ook zanger?

Erik Hulzebosch (Anerveen, 17 juni 1970) is een Nederlands oud-schaatser. In 1997 gold hij als de favoriet voor de Elfstedentocht, maar hij werd tweede. Tien jaar later won hij de finale van So You Wannabe a Popstar.

Welke Mulder schaatst nog?

Inmiddels is er wel een duidelijk verschil tussen de twee: Michel is al gestopt als schaatser en tegenwoordig coach van Ronald. Ronald is zover nog niet. Hij vindt schaatsen nog steeds het mooiste wat er is.

Hoe heten de broers waarvan de een olympisch zilver veroverde op de baan en de ander met het schaatsen?

Anton Geesink (1964) en Wim Ruska (1972) wonnen beiden goud op de Olympische Spelen.

Welke schaatser stopt?

Schaatser Koen Verweij beëindigt zijn schaatscarrière. In een interview in De Telegraaf laat de 31-jarige Verweij weten dat hij vanwege lichamelijke klachten niet meer het topniveau kan schaatsen dat hij graag zou willen. Eerder deze week werd duidelijk dat hij en Jutta Leerdam uit elkaar zijn.

Welke zanger doet ook aan wielrennen?

Blaudzun is de artiestennaam van de Nederlandse singer-songwriter Johannes Sigmond (1974). Hij werkt jaren als achtergrondzanger en is actief in verschillende bands en projecten. Hij kiest in 2006 voor een solocarrière. De naam Blaudzun komt van de Deense wielrenner Verner Blaudzun.

Welke zanger doet ook wielrennen?

Buiten zijn passie voor zang en muziek is Johannes Sigmond een gedreven liefhebber van het wielrennen. Behalve zijn grote kennis van deze sport heeft hij in 2011 de documentaire Il Lombardia gemaakt met begeleidende muziek van Blaudzun.

Wie is de zus van Kai Verbij?

Zijn zus Mai Verbij is radiopresentatrice.