Kun je Kinderpostzegels van 2018 nog gebruiken?

Kun je Kinderpostzegels van 2018 nog gebruiken?

Hoe lang zijn de kinderpostzegels geldig? Kinderpostzegels vanaf 2002 met een bedrag in euro’s erop, kunt u gebruiken, maar moet u bijplakken tot het huidige tarief. Postzegels met een 1 erop, uitgegeven vanaf 2010, kunt u gebruiken zonder dat u hoeft bij te plakken.

Wat is de waarde van een Kinderpostzegel?

1 kinderpostzegel staat gelijk aan €0,96 (2021). Bekijk voor de laatste informatie op de website van PostNL.

Welke groep loopt met Kinderpostzegels?

Leerlingen uit het basisonderwijs uit groep 7 en 8 van een school doen meestal mee aan de actie, maar kinderen uit groep 6 mogen ook meedoen.

Hoe werkt de Kinderpostzegelactie?

Hoe werkt de Kinderpostzegelactie? Leerlingen uit het basisonderwijs gaan langs de deuren om postzegels en andere leuke producten te verkopen. Met het geld dat zij ophalen worden kinderen in Nederland en daarbuiten gesteund.

Kan ik de decemberzegels van 2018 nog gebruiken?

Decemberzegels. Met de decemberzegel verstuur je voordelig al je kerst- en nieuwjaarskaarten (tot 50 gram). Deze zegels blijven het hele jaar geldig, ook als de postzegeltarieven veranderen. Oudere decemberzegels kun je ook nog steeds gebruiken.

Hoe weet je of postzegels veel waard zijn?

Gelukkig zijn er vele sites op internet waar je de waarde van individuele postzegels of van Uw verzameling kan vinden. Veilingsites, dealers, forums en postzegelsites van verzamelaars en enthousiastelingen kunnen makkelijk online gevonden worden. Zij kunnen een goed idee van de huidige marktprijs van een postzegel.

Hoe herken je zeldzame postzegels?

De zeldzaamheid van een postzegel is afhankelijk van de leeftijd en de grootte van de oorspronkelijke oplage. Hoe zeldzamer een postzegel, hoe hoger de waarde; sommige postzegelverzamelaars zeggen zelfs dat zeldzaamheid de belangrijkste factor is bij het bepalen van de waarde, meer nog dan de conditie of de leeftijd.

Waar gaat het geld van de kinderpostzegels heen?

Dankzij de opbrengst van de Kinderpostzegelactie, donateurs en financiers maakt Kinderpostzegels zich sterk voor kinderen die extra steun nodig hebben. Dit doen wij in en buiten Nederland met onze partners via projecten gericht op pleegzorg, onderwijs en veerkracht. Waar nodig start Kinderpostzegels een eigen project.

Is kinderpostzegels verkopen verplicht?

De basisscholen sturen de kinderen wel op pad met kinderpostzegels, maar doen niet mee met de competitieve elementen van de jaarlijkse verkoop. Dat laatste is trouwens ook niet verplicht.

Hoe lang duurt de Kinderpostzegelactie?

Je ontvangt je product(en) binnen 3 weken per post. Bestellingen die tijdens de Kinderpostzegelactie zijn gedaan, ontvang je vanaf 11 oktober. Als je binnen de termijn niets hebt ontvangen kan je ons het beste even mailen op info@kinderpostzegels.nl of het contactformulier invullen.