Met wie heeft Maan een relatie?

Met wie heeft Maan een relatie?

Dat Maan een nieuwe lover heeft, bracht de enige echte juice-koningin Yvonne Coldeweijer natuurlijk naar buiten. Op haar Instagram vertelt ze dan ook dat Maan een relatie zou hebben met een zanger van de band Goldband, namelijk met Karel.

Wat is het vermogen van Jan Smit?

Jan Smit zijn vermogen Genoeg over wat Smit allemaal doet. Hij heeft met al deze dingen genoeg geld verdiend en we zijn daarom ook niet verbaasd dat deze zanger er meer dan warmpjes bij zit. Zijn vermogen wordt momenteel geschat op een ontzettend hoog bedrag van maar liefst € 13 miljoen.

Was Yolanthe getrouwd met Jan Smit?

In 2007 kreeg ze een relatie met Jan. Heel lang hield de relatie niet stand, want in 2010 trouwde ze met Wesley Sneijder, met wie ze zoontje Xess Xava heeft gekregen. Maar toen Yolanthe nog met Jan ging, zag ze er behoorlijk anders uit.

Hebben snelle en Maan verkering?

De vrienden van Snelle Zo is hij vaak met Suzan en Freek en is ook Maan een hele goede vriendin van Snelle. Op muzikaal vlak is het een sterk duo, dit is te horen aan de single die ze in februari hebben uitgebracht, genaamd “Blijven Slapen” .

Wie is de rijkste zanger van Nederland?

Tiësto, ofwel Tijs Verwest, is de rijkste muziekartiest van Nederland. Volgens zakenmagazine Quote heeft de dj, die inmiddels 48 jaar oud is, al 100 miljoen euro bij elkaar gedraaid. Tiësto heeft dat bedrag overigens mede verdiend door te investeren in muziekplatforms.

Hoeveel huizen heeft Jan Smit?

Samen met zijn vrouw Liza bezit Jan nog twee panden in hun geliefde vissersdorp. Ze hebben nog een dijkhuis en wonen met hun kinderen Fem, Emma en Senn in een villa.

Wat is het vermogen van Gerard Joling?

In totaal zal Joling tot €1.250.000 per jaar verdienen. Tenminste, als hij niet zonder geld komt te zitten door afgelaste shows van de afgelopen jaren. In 2022 zal dat maar liefst € 350.000 zijn. Enkele maanden geleden verhuurde Gerard ook een luxe appartement aan de Zuidas, Amsterdam.

Hoeveel geld heeft Yolanthe?

De presentatrice en actrice krijgt hiervoor 114 euro per dag betaald. Ze heeft er vier weken aan gewerkt, dus dan kom je op een bedrag uit van rond de 3500 euro. Het management van Yolanthe kan weinig bevestigen aan Shownieuws, maar wel de naam van de film. Die gaat The Egypt Affair heten.

Wie is Lentini Eersteling?

Lentini is model bij het Nederlandse modellenbureau De Boekers. Naast zijn carrière als model is hij ook ondernemer, als we zijn Instagram mogen geloven.

Wat verdient Maan per optreden?

Artist Bookings laat weten dat de richtprijs voor een halfuurtje Maan ongeveer 13.750 euro is (!). Een aantal jaar geleden was dat nog 7.500, dus dat is een flinke stijging. En dan ben je er nog niet, want de richtprijs is exclusief 7% Buma-kosten (muziekrechten) en exclusief btw kosten.