Waar is het grote boek van Sinterklaas DVD?

Waar is het grote boek van Sinterklaas DVD?

Productbeschrijving. Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘gratis weggeeft’ aan de kinderen. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen.

Waar is Sinterklaas?

Waar komt Sinterklaas vandaan? Of Sinterklaas echt heeft bestaan is niet helemaal zeker. Historici vermoeden dat hij is gebaseerd op de bisschop Nicolaas. Hij leeft rond de vierde eeuw na Christus in Myra, een stad in het huidige Zuid-Turkije.

Hoe kan je je eigen boek maken?

Kies materialen voor de kaft en knip twee even grote stukken. Vouw zes vellen papier in tweeën. Leg een aantal van deze stapeltjes van 6 vellen op elkaar. Knip een strook stof. Bedek een kant van de stof met lijm. Plak de stukken karton aan de eerste en laatste pagina’s. Knip nog een stuk stof.

Hoe maak je een boek als surprise?

Aan de slag Bedek de kaft van het boek met papier, je kan het boek als het ware ook kaften zoals je dat met schoolboeken doet. Pak je verf en verfkwasten en beschilder de kaft in het soort boek surprise dat jij wilt maken. op jouw lootje, of maak er een soort spreukenboek van!