Waar kan ik glad IJs zien?

Waar kan ik glad IJs zien?

De serie is nu te zien op Amazon Prime Video.

Hoeveel seizoenen glad IJs?

Het laatste bij ons bekende seizoen van Glad IJs (Seizoen 1) dateert van 2021.

Wie speelt Berthe in glad IJs?

Berthe

Hoe loopt glad IJs af?

16 juni 2021 (50 minuten) Phil geeft een explosieve persconferentie over zijn ontvoering. Als de familie eindelijk weer verenigd aan tafel zit, ontploft de bom tussen Phil en Ariane. De politie, onder leiding van de ervaren Romain, komt op het spoor van de criminelen. En Felix kan het niet meer aan.

Welke dag glad ijs?

Nadat zijn ijsroomfabriek achter zijn rug wordt verkocht door zijn eigen familie, wordt Phil Frisco hardhandig ontvoerd door een bende criminelen die uit zijn op een mooie som losgeld. Vanaf woensdag om 20.35 bij VTM en op VTM GO.

Waar is glad ijs opgenomen?

Niet enkel de taal is Kempisch, heel wat opnamelocaties in de serie zijn dat ook. Zo werden zoveel mogelijk scènes ingeblikt op Kempische locaties waaronder in een lokaal café uit Grobbendonk en een goed verscholen huis in Geel waarin één van de fictieve criminelen verblijft.

Wie is Kitty in glad IJs?

‘ Genoten hebben we van het acteerwerk van Jennifer Heylen als Kitty die lekker ondeugend Leons kop mag zot maken als sekswerkster (die scène met Koen De Bouw in de wagen vinden we een van de beste van de eerste vijf afleveringen). De Bouw van zijn kant speelt iedereen naar huis.

Wie speelt Freya in glad IJs?

Marthe Schneider speelt de rol van Freya Druyts in Glad ijs.

Wat betekent de uitdrukking zich op glad ijs begeven?

[idioom] Zich op glad ijs wagen. Gaan praten over iets waar je geen verstand van hebt.

Wie met vuur speelt?

d.w.z. iets doen dat zeer nadeelige gevolgen kan hebben; zeer onvoorzichtig handelen.