Waar kan ik Koen Kampioen kijken?

Waar kan ik Koen Kampioen kijken?

Koen Kampioen gemist? Start met kijken op NPO Start.

Waar is Koen Kampioen opgenomen?

Bij voetbalvereniging Pax in Hengelo zijn zondag opnamen gemaakt voor de tv-serie Koen Kampioen, die TV Gelderland vanaf 23 mei gaat uitzenden.De serie is een verfilming van de boeken van de Achterhoekse schrijver Fred Diks, over de jonge voetbalheld Koen Kampioen.

Hoeveel delen heeft de boekenserie Koen Kampioen?

Inmiddels zijn er 22 titels verschenen en al meer dan 500.000 boeken verkocht. Er zijn Koen Kampioen-boeken voor lezers van 7 jaar en ouder en voor 9 jaar en ouder. Verder zijn er diverse luisterboeken van Koen Kampioen en boeken in het lettertype dyslexie.

Wie is de uitgever van Koen Kampioen?

Koen Kampioen – Uitgeverij Zwijsen.

Hoe oud is Koen Kampioen?

Beschrijving. Achtdelige dramaserie voor de jeugd, gebaseerd op de boekenreeks ‘Koen kampioen’ van Fred Diks. Centraal staat de 12-jarige Koen van Loon, die ervan droomt profvoetballer te worden.

Waar woont Fred Diks?

Fred woont in Hengelo Gelderland en heeft als gediplomeerde voetbaltrainer meer dan 25 jaar diverse clubs in Oost-Nederland getraind.

Waar komt Fred Diks vandaan?

Fred Diks

Wat is de illustrator van Koen Kampioen?

Carrière. Voor uitgeverij Kluitman uit Alkmaar schrijft Diks verschillende boekenreeksen, veelal met een voetbalthema, zoals Koen Kampioen en de non-fictieboeken Voetbalsterren van pupil tot prof. Zijn eerste kinderboek verscheen in 2003.

Hoeveel boeken heeft Fred Diks geschreven?

Hij heeft inmiddels al meer dan 75 boeken geschreven. In 2019 schreef Diks samen met professor Erik Scherder en Mariella van de Beek de bestseller Professor S en de verslaafde koning over een reis door het brein.

Waar gaat het boek Koen Kampioen over?

De avonturen gaan over voetbal natuurlijk, maar ook over andere onderwerpen die jongens van deze leeftijd bezighouden zoals vriendschap, school en avontuur. Ook kinderen die minder makkelijk lezen, kunnen kiezen uit Koen Kampioen boeken. Van sommige titels zijn namelijk ook dyslexie vriendelijke uitgaves verschenen.