Waar kan ik oude schoolfoto’s vinden?

Waar kan ik oude schoolfoto’s vinden?

Bekijk GRATIS je klassenfoto’s en vind oud-schoolgenoten terug! Op SchoolBANK kun je gratis je scholen terugvinden en weer in contact komen met docenten en schoolgenoten van vroeger. Registreer je gratis op SchoolBANK en bekijk meer!

Hoe werkt SchoolBANK?

Het registreren op SchoolBANK is GRATIS. Na je registratie word je automatisch SchoolBANK-basisgebruiker en kun je direct op zoek gaan naar oud-klasgenoten en scholen.

Wat is SchoolBANK plus?

Met SchoolBANK PLUS haal je meer uit je SchoolBANK account. Naast speciale (win)acties kun je ook zien wie jouw profiel heeft bezocht bijvoorbeeld. En onbeperkt berichten sturen. PLUS is al beschikbaar vanaf 1,87 per maand!

Hoe kom je van SchoolBANK af?

In die gevallen kun je SchoolBank opzeggen. Dit doe je snel en eenvoudig met een opzegbrief van 123opzeggen. Vul je gegevens in, kies voor de verzendoptie en laat 123opzeggen de opzegbrief voor je verzenden, zodat jouw abonnement opgezegd kan worden.

Wat is SchoolBANK BV?

SchoolBANK is een online ontmoetingsplaats voor oud-schoolgenoten, jeugdliefdes, dienstmakkers en schoolvrienden. Met een gratis profiel kunnen gebruikers oud-klasgenoten terugvinden, opnieuw in contact komen én op de hoogte blijven van elkaars leven.