Waar kan je alleen op de wereld kijken?

Waar kan je alleen op de wereld kijken?

De klassieker Alleen op de wereld van Hector Malot (1878) is bewerkt tot nieuwe televisieserie. Bekijk de afleveringen op NPO Zapp via de onderstaande button. Of lees alvast waar de afleveringen over gaan!

Hoe heet het hondje van Remy?

Vitalis bleek al gestorven te zijn, Remi is vermoedelijk blijven leven doordat de hond, Capi, hem warm heeft gehouden.

Wie is de hoofdpersoon van alleen op de wereld?

Alleen op de wereld

Wat betekent ik ben Remi?

(2000) (jeugd) alleen; eenzaam: ‘zich remi voelen’. Naar Remi, het hoofdpersonage uit ‘Alleen op de wereld’ (1878), een boek van de Franse schrijver Hector Malot. Remi: iemand die helemaal alleen staat (op de wereld).

Waar speelt alleen op de wereld zich af?

Het is het verhaal van de 8-jarige vondeling Rémi die door zijn stiefouders aan straatmuzikant Vitalis wordt verkocht. Daarmee begint zijn lange zwerftocht door het 19e-eeuwse Frankrijk, waarin hij er na de dood van Vitalis helemaal alleen voor komt te staan.

Hoe oud is Remi alleen op de wereld?

Alleen op de Wereld is het verhaal van de achtjarige Remi.

Waar gaat het boek alleen op de wereld over?

Het is het verhaal van de 8-jarige vondeling Rémi die door zijn pleegouders aan straatmuzikant Vitalis wordt verkocht. Daarmee begint zijn lange zwerftocht door het 19e-eeuwse Frankrijk, waarin hij er na de dood van Vitalis helemaal alleen voor komt te staan.

Hoe heet de vader van Remi?

Remi was bijna bevroren, doch hij wordt wakker in een bed bij vader Acquin, een tuinman, die hem gered heeft. Vader Acquin heeft 4 kinderen, de jongens Alex en en Benjamin en de meisjes, Martha en Lize. Lize is de jongste en is stom, zij kan wel horen, doch niet praten.

Wat is Remi voor een naam?

4) Remi is een Franse jongensnaam. Het betekent `roeier`. Extra info: Waar wordt het gebruikt? De naam Rémi wordt voornamelijk gebruikt In Frankrijk.

Wat betekent de naam Remy?

de betekenis van remi betekent roeier maar ze zijn zeker niet boos.