Waar kan je de aflevering van BOOS kijken?

Waar kan je de aflevering van BOOS kijken?

De aflevering verschijnt om 16.00 uur op het YouTube-kanaal van het programma.

Wat is BOOS YouTube?

BOOS, in de eerste jaren beter bekend als #BOOS, is een Nederlands online onderzoeksjournalistiek en consumentenprogramma dat uitgezonden wordt op het gelijknamige YouTube-kanaal en de online kanalen van de NPO en BNNVARA.

Welke zender wordt BOOS uitgezonden?

BOOS

Kun je BOOS kijken zonder abonnement?

Wordt de BOOS-aflevering over ‘The Voice of Holland’ ook op TV uitgezonden? Doordat BOOS een online YouTube-programma van BNNVARA is, wordt het enkel via het kanaal van de serie uitgezonden. Dat is gratis voor iedereen online te bekijken.

Hoeveel klachten Ali B?

Tegen Ali B werden twee klachten ingediend, waarvan één voor verkrachting. Het Openbaar Ministerie vraagt aan slachtoffers om zich bij hen te melden. In totaal hebben zich bij het programma Boos negentien mensen gemeld die klachten hebben over The voice-bandleider Jeroen Rietbergen.

Hoeveel mensen hebben BOOS gekeken?

De aflevering van BOOS over de misstanden bij The Voice is in een halve dag 7 miljoen keer bekeken op YouTube. Na twee uur stond de teller al op ruim 5 miljoen kijkers.

Wie pakt de macht?

Pak de Macht is een BNN-VARA programma. Tim Hofman onderzoekt voor ons wie nou echt de macht hebben in onze samenleving. Tim zet verschillende onzichtbare machthebbers in de spotlight. Hij doet dit door vlammende betogen, explainers vol visuele effecten en gaat natuurlijk verhaal halen bij de machthebbers zelf.

Hoe laat wordt BOOS uitgezonden?

Na maandenlang onderzoek komen Tim Hofman en zijn team donderdag om 16.00 uur in de nieuwe aflevering van BOOS met hun bevindingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij het RTL-programma The Voice of Holland.

Hoe kom ik op BOOS?

Hoewel BOOS gemaakt is in samenwerking met BNNVARA is het een online programma, waardoor het niet mogelijk is om op een Nederlandse TV-zender naar de uitzendingen te kijken. Het is enkel mogelijk om het via YouTube te zien.

Wie zend het programma BOOS uit?

In het online programma #BOOS doet Tim Hofman er alles aan om boze mensen te helpen. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom iemand boos is.