Waar kan je een quiz maken?

Waar kan je een quiz maken?

QuizStud is een online quiz platform waar iedereen zelf leuke en interessante quizzen kan maken en waarbij grote groepen spelers via hun smartphone of tablet antwoord kunnen geven op de multiple choice vragen. Het is vooral bedoeld om de kennis van grote en of kleine groepen spelers direct live te toetsen.

Waar onwaar vragen?

Waar/onwaar-vragen zijn eigenlijk Meerkeuzevragen, maar hebben vaste antwoorden, namelijk WAAR of ONWAAR (true en false). Dit vraagtype biedt studenten dus alle kansen om het antwoord te raden.

Hoeveel deelnemers bij gratis Kahoot?

Gratis versie: De gratis versie Student Basic ondersteunt tot 20 spelers per spel. De gratis versie voor jonge leerlingen (onder de 13 in de VS en onder de 16 buiten de VS) ondersteunt tot 50 spelers per spel.

Hoe maak je een Kahoot zonder account?

De spelers loggen in op www.kahoot.it of ze downloaden de app. Het is ook mogelijk om zonder account te spelen. Hiervoor hoef je alleen maar op de linken te klikken in het artikel. Bekijk ook deze quizen voor thuis.

Hoeveel vragen gratis bij Kahoot?

De beperking met een gratis account zit hem niet in het aantal vragen, maar wel op het aantal deelnemers (max. 25). In vergelijking met Kahoot en AhaSlides zijn de mogelijkheden qua vraagstelling wat beperkter, maar verder werkt deze app prima.

Hoe kun je je kahoot openbaar maken?

Open het optiemenu van de kahoot [ ⋮ ] en kies Delen. Typ in het zoekvak de gebruikersnaam, het e-mailadres of de groepsnaam waarmee je de kahoot wilt delen. Onder het zoekvak zie je dan een resultatenlijst met personen en groepen. Klik naast de personen en groepen waarmee je je kahoot wilt delen op Delen.

Hoe begin je een kahoot?

Ga naar https://getkahoot.com/ en log in. Klik links bovenin op de paarse knop [New K!]. Klik op “Quiz” (dan wel op Discussion of Survey). Geef jouw Quiz een titel: voer die titel in onder “Let’s start by giving the quiz a name:” en klik daarna op de knop [go].

Is kahoot Maandelijks opzegbaar?

Als je een individueel abonnement hebt, ben je de enige eigenaar van je abonnement en kun je op elk moment opzeggen.

Waarom kiezen voor Kahoot?

Kahoot is een tool waarmee je met de studenten actief in de klas aan de slag kan. Het is een interactieve game dat bijvoorbeeld als een quiz in de klas gespeeld kan worden. Het werkt op elk toestel. Studenten geven via hun smartphone of laptop antwoorden op de multiple choice vragen.

Hoe werkt AhaSlides?

Inhoud. Peilingen zijn een eenvoudige manier om het publiek te leren kennen, hun gedachten te verzamelen en deze in een zinvolle visualisatie uit te drukken. Zodra u een meerkeuzepeiling op AhaSlides heeft opgezet, kunnen deelnemers hun stem via hun apparaten uitbrengen en worden de resultaten in realtime bijgewerkt.