Waar kan je Piet Piraat kijken?

Waar kan je Piet Piraat kijken?

Piet Piraat gemist? Terugkijken doe je op NPO3.nl.

Waar kan ik gratis K3 films kijken?

Popcorn Time. Het is mogelijk om gratis Nederlandse films en series te bekijken met een bak popcorn erbij. Open Load. PopcornFlix. Videoland. YouTube. Uitzendinggemist. Netflix.

Waar kan je gratis Plop films kijken?

Kabouter Plop – Kijk gratis naar volledige afleveringen – VTM GO.

Waar is Piet Piraat opgenomen?

Studio 100 heeft gisteren de buitenlandse opnames in Malta afgerond voor de bioscoopfilm “Piet Piraat en het zeemonster”. De vierde film uit de reeks werd opgenomen met gedeeltelijke steun van het Maltese ministerie van Financiën.

Is Piet Piraat nog op tv?

Het kinderprogramma van Studio 100 verscheen in 2001 voor het eerst op tv in België. Twee jaar later was Piet Piraat ook in Nederland op tv te zien. De 120 gemaakte afleveringen worden nog altijd opnieuw uitgezonden.

Is Gert Verhulst Piet Piraat?

Naast Samson en Gert zijn ook onder andere Kabouter Plop, Wizzy en Woppy, Big & Betsy, Bumba, Piet Piraat, Mega Mindy, Het Huis Anubis, Dobus, Spring en Amika creaties van Verhulst (Studio 100).

Waar kan je de oude K3 films kijken?

Stream alle K3 films – en kijk nu via Pathé Thuis.

Waar kan je gratis Disney films kijken?

Hoe kan ik gratis Disney Plus kijken? Het is inmiddels niet meer mogelijk om een gratis proefabonnement op Disney+ af te sluiten. De streamingdienst is hier helaas mee gestopt. Wel kun je zelf kiezen voor een maandabonnement op de streamingdienst, waardoor je het ook eerst een maandje kunt uitproberen.

Welke K3 films zijn er?

Films en Musicals K3 heeft ook al zes films: K3 en het magische medaillon, K3 en het IJsprinsesje, K3 en de kattenprins, K3 Bengeltjes,K3 en het dierenhotel. In de derde film doet ook Paul de Leeuw mee als de geest. Carry Teefsen doet ook mee in K3 en het IJsprinsesje als de heks. De zesde film is K3 Love Cruise.

Hoeveel Plop films zijn er?

Het kinderprogramma kende meteen een gigantisch succes, goed voor in totaal 295 afleveringen. De vaste cast bestond oorspronkelijk uit vier kabouters, Plop, Kwebbel, Lui en Klus. Die werd in 1998 en 1999 nog aangevuld door Smul en Smal. Na enkele jaren verschenen de kabouters ook op het witte doek in 10 langspeelfilms.