Waar kijk ik de verraders terug?

Waar kijk ik de verraders terug?

Met NLZIET kijk je alle afleveringen van De Verraders 2022 terug.

Wat is het doel van de verraders?

De deelnemers aan het spel volbrengen samen missies om zilverstaven te verdienen. Drie van hen zijn de verraders, zij willen de zilverschat aan het eind van het spel niet delen en voor zichzelf houden. De verraders dienen ervoor te zorgen niet ontdekt te worden door de overige deelnemers, de getrouwen.

Wie heeft de verraders bedacht?

“Een uitkomst als vorig jaar, waarin een Verrader en een Getrouwe het zilver delen is daarmee dus niet meer mogelijk”, zo vertelt Marc Pos, de bedenker van De Verraders.

Is de RTL XL app gratis?

Op RTL XL kan je alle fragmenten en afleveringen binnen 7 dagen na TV-uitzending gratis terugkijken.

Hoe kan ik een programma terugkijken Bij ziggo?

Als er bij een programma een Ziggo Replay TV icoon staat (Een play-knop met een pijltje eromheen) kan je een programma terugkijken tot 7 dagen nadat het is uitgezonden. Klik op een programma met Ziggo Replay TV icoon dat je wil terugkijken.

Waar kan je RTL 4 terug kijken?

Je kunt bij NLZIET (bijna) alle programma’s van RTL 4 terugkijken, zoals Obese en Oh Wat Een Jaar! Ook kun je programma’s van RTL 4, RTL 5 en RTL 7 terugkijken.

Wie zijn de 3 verraders 2022?

Déze BN’ers zitten in De Verraders 2022 Ook zangeres Carolina Dijkhuizen, RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade, Di-RECT-drummer Jamie Westland, Giel de Winter van StukTV, schrijfster en opiniemaker Stella Bergsma én 3FM-dj Frank van der Lende zitten erbij.

Waar speelt de verraders zich af 2022?

De Verraders België is opgenomen in Kasteel Erenstein in Kerkrade (Limburg, Nederland). Kasteel Erenstein is onderdeel van Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein en is tevens de locatie van Restaurant Kasteel Erenstein. Wie zijn de deelnemers van De Verraders België?

Wie is vermoord in de verraders?

Verrader Jamie Westland heeft het zichtbaar zwaar. “Ik voel het ook wel na twee weken lang veertien uur per dag te liegen, dat wordt op een gegeven moment wel pittig. Dat sloopt je ook.” Al snel wordt tijdens het ontbijt duidelijk dat Babette van Veen is vermoord door de Verraders.

Wat gebeurt er met het zilver van de verraders?

En dus gingen 3 getrouwen het laatste spel in. Trouw of Verraad. Schrijven ze alle drie trouw op dan krijgen ze ieder 10 kilo zilver. Bij 2 keer trouw en een keer verraad krijgt de verrader 30 kilo zilver, bij 3 keer verraad wordt het zilver verspeeld en krijgt niemand iets.