Waar komt Nicky tutorial vandaan?

Waar komt Nicky tutorial vandaan?

Nikkie de Jager

Wie heeft Nikkie de Jager gechanteerd?

YouTuber Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, had deze week haar coming-out als transgender. Naar eigen zeggen kwam ze met haar bekentenis, omdat ze gechanteerd is. De grote vraag is: door wie? Naar verluidt zou het gaan om collega-YouTuber en presentator Kaj van der Ree (28).

Wie is Dylan Drossaers?

Dylan mocht afgelopen februari 26 kaarsjes uitblazen. Hij komt uit Noord-Brabant en is geboren en getogen in Eindhoven. Dylan staat trots aan de zijde van Nikkie bij de meest chique feestjes en de talloze rode lopers. Echt een powercouple wat ons betreft.

Hoeveel geld heeft Nikkie de Jager?

Het geschatte vermogen van Nikkie de Jager is 6 miljoen euro. Dat wordt alleen maar meer, want ze zou naar verluid zo’n 2 miljoen euro per jaar verdienen met haar activiteiten. Ze woont in een landhuis in Uden, waar een hypotheek van 660.000 euro op zit.

Waar woont Nikki de Jager?

Uden. Nikkie kocht samen met haar verloofde Dylan Drossaers in 2019 een gigantische villa in het Brabantse dorpje Uden. Zelf is Nikkie geboren in Wageningen en Dylan in Eindhoven. Samen hebben ze ervoor gekozen om zich in het dorpje Uden te vestigen.

Wat is er met NikkieTutorials?

De wereldberoemde Nederlandse Youtube-ster NikkieTutorials (Nikkie de Jager) onthult in haar nieuwste video dat ze transgender is. “Het is 2020 en ik wil het jaar beginnen met de waarheid”, zegt de visagiste. “Ik ben in het verkeerde lichaam geboren. Het betekent dat ik transgender ben.

Is Nikkie de Jager Nederlands?

Nikkie de Jager (Wageningen, 2 maart 1994) is een Nederlandse visagiste die zich vooral bezighoudt met video’s over make-up en lifestyle via haar YouTube-kanaal ‘NikkieTutorials’.

Wat voor auto heeft Nikkie de Jager?

Waar woont Nikkie Denk aan een jacuzzi, stoomcabine, sauna en riante woonkeuken. Verder heeft Nikkie een tijd lang een prachtige BMW i8 gereden.

Waarom ligt Nikkie de Jager in het ziekenhuis?

Nikkie de Jager ligt opnieuw in het ziekenhuis. Op Instagram story deelt de make-up ster dat ze weer aan het infuus ligt. De YouTuber deelde eerder al dat ze kampt met een chronische aandoening in haar maag-darmkanaal, die daardoor geregeld ontstoken raakt.