Waar kookt Ramon Brugman?

Waar kookt Ramon Brugman?

Opgeleid tot chef-kok en patissier kookt en bakt hij elke week in de kookstudio van BinnensteBuiten.

Wie zijn de koks van BinnensteBuiten?

Culinair specialist Alain Caron gaat op pad met Nederlands grootste sterrenchefs om te horen wat hen drijft en inspireert. Op het menu staan onder andere bezoeken aan de chef-koks Emile van der Staak, Jef Schuur, Syrco Bakker, Hans van Wolde en Paul Fagel.

Waar woont Ramon van BinnensteBuiten?

Deze chef-kok ken je misschien vanwege zijn baard? Maar wist je dat Ramon al sinds 2015 elke week bij BinnensteBuiten de lekkerste recepten maakt? Hij begon ooit in de bakkerij van zijn opa, waarna hij een patisserie-opleiding heeft gedaan en jarenlang heeft gewerkt als chef-kok in zijn woonplaats Harderwijk.

Waar kookt Sharon de Miranda?

Chef-kok Sharon de Miranda kookt al sinds 2015 in het programma BinnensteBuiten en is chef-kok voor Food Forum, een ontmoetingsplek op Flevo Campus. De campus is het Flevolandse kenniscentrum voor het voedselsysteem van de nabije toekomst.

Waar is de keuken van BinnensteBuiten?

Eens in de twee weken werkt chefkok Ramon Brugman zich een dag in het zweet in de kookstudio van het programma BinnensteBuiten. Hoe dat in z’n werk gaat? Ramon neemt je mee in zijn keuken! Het is nog vroeg in de ochtend als chef-kok Ramon Brugman met een krat vol boodschappen binnenstapt in de kookstudio in Loosdrecht.

Waar woont Alain Caron?

Voordat chef-kok Alain Caron betrokken werd bij de start van BinnensteBuiten, had hij er al een hele culinaire carrière opzitten. De geboren Parijzenaar woont al 39 jaar in Amsterdam en runt er inmiddels drie restaurants samen met zijn vrouw en twee zoons.

Waar woont Leon Mazairac?

Vervolgens richtte hij een kookschool op en van daaruit begon hij restaurant Podium, later Podium onder de Dom. Sinds 2015 is hij ook culinair expert voor het tv-programma Binnenstebuiten. Leon woont in Bunnik met zijn vrouw Barbara, dochter Séraphine (3 jaar) en zoon Matthieu (10 maanden).

Waar werkt Sharon de Miranda?

Per 1 november 2020 is ze de chef-kok van Food Forum, het paviljoen van provincie Flevoland op Floriade Expo 2022. Sharon de Miranda gaat zich buigen over het ‘menu van de toekomst’, dat duurzaam, lokaal en seizoensgebonden moet zijn.

Waar woont kok Sharon?

Sharon is getrouwd en woont met haar man, zoon en dochter in Almere.

Wat is BinnensteBuiten?

BinnensteBuiten is hét duurzame lifestyle programma van de KRO-NCRV. Elke werkdag om 12:00 uur een nieuw recept online. Kijk de uitzending elke avond om 19.05 uur en in het weekend om 17:30 uur op NPO 2.