Waar kun je Lingo spelen?

Waar kun je Lingo spelen?

Lingo, het bekende woordspelletje van SBS6, speel je nu ook online! Je kunt met je vrienden spelen of in je eentje oefenen. Vul woorden in op de Lingo kaart en probeer het juiste antwoord binnen vijf beurten te raden. Wat is Lingo?

Is er een Lingo-app?

De LINGO-app heeft dezelfde insteek als Wordfeud; je kunt tegen (on)bekenden spelen, chatten en er zijn pushnotificaties die laten weten als jij aan de beurt bent.

Hoe werkt het spel Lingo?

Op de blauwe ballen in de ballenbak staan letters in plaats van getallen. Het team dat een woord raadt mag twee ballen pakken. De letters die getrokken worden, worden op de juiste plaats in het puzzelwoord geplaatst. Als een team het puzzelwoord denkt te weten mag het team dit zeggen.

Hoe heet de app van Lingo?

Lingo is al bijna twee jaar niet meer op televisie, maar het spel probeert het nog eens met een app. De Lingo-app was al beschikbaar in België, nu is hij ook in Nederland te downloaden. Net zoals op tv probeer je woorden te raden die de makers hebben bedacht.

Wat is de Nederlandse versie van Wordle?

Wordle – waarvan de Nederlandse versie Woordle heet – is een soort online Lingo, inclusief groene en gele blokjes. Als je een beetje op Twitter rondhangt kan het je bijna niet ontgaan zijn: Wordle, de nieuwe online trend.

Hoe speel je Speellingo NL?

Speluitleg. Je krijgt in elke ronde een verborgen woord te zien. Het is jouw doel om de lege plekken op te vullen en het woord te raden voor de tijd om is. Als je vast komt te zitten, druk je gewoon op de hintknop.

Hoe oud moet je zijn om Lingo te spelen?

Speel nu 5, 6 en 7 letter Lingo, spel het woord en grabbel bij succes in de echte legendarische ballenbak met echte Lingoballen! Voor je het weet heb je Lingo, maar pak geen rode bal! Lingo kan gespeeld worden vanaf 12 jaar.

Waarom is er geen Lingo meer op tv?

Na zwaar tegenvallende kijkcijfers viel binnen een maand al het doek voor het opinieprogramma. SBS besloot daarop zowel Lingo als kennisquiz 50/50 in te zetten om het gat in de programmering te vullen.

Waar staat Lingo voor?

jargon; vaktaal; terminologie.

Hoe werkt Wordle Nederlands?

De Wordle-game is een dagelijkse woordpuzzel gemaakt in het VK, waarbij gebruikers een woord van 5 letters moeten raden in zes keer of minder. Als een speler de juiste letter op de juiste plaats raadt, wordt het vierkant groen. Als ze de juiste letter op de verkeerde plaats raden, wordt deze geel.