Waar staan de kledingcontainers in Vught?

Waar staan de kledingcontainers in Vught?

Het blijft schandalig dat bewoners zó hun kleding dumpen, terwijl er in de passage naast Bruna en tegenover Zeeman nog 2 containers staan om kleding in te zamelen voor een goed doel.

Waar vind ik een kledingcontainer?

Bij sommige supermarkten of winkelcentra staan speciale verzamelcontainers voor oude kleding en textiel. U kunt daar uw oude kleding in stoppen, maar ook schoenen, hoeden en zachte knuffelbeesten. En textiel zoals handdoeken, washandjes, tafellakens en dekbedovertrekken.

Kan je nog kleding inleveren bij H&M?

Ja, je kunt je kleding kwijt in de recycle-boxen in onze winkels. Breng huishoudtextiel en kleding die je niet meer wilt naar een H&M-winkel en je krijgt van ons als dank een kortingsbon. Alle textiel is welkom – van alle merken en in elke conditie.

Wat mag niet in de kledingcontainer?

Sterk bevuilde textiel, bijvoorbeeld met verf- en olievlekken. Nat textiel. Vloerbedekking. Snijafval (kleine lappen stof) Dekbedden. Kussens. Hard speelgoed. Boeken en ander huiswaar.

Wat gebeurt er met de kleding in de kledingcontainer?

Alle ingezamelde textiel gaat naar een van onze sorteercentra in Nederland. Hier wordt het restafval tussen de kleding uitgehaald, en sorteren we het op soort en kwaliteit. Vervolgens krijgt de textiel een nieuwe bestemming.

Waar kan ik kleding inleveren voor het Leger des Heils?

Kleding doneren Dus als jij jouw kledingkast opruimt, doneer dan jouw kleding aan Leger des Heils ReShare bij een van onze kleding- en textielcontainers, in onze winkels of door het op te laten halen. De kleding en textiel die jij aan ons doneert, geven wij een mooie nieuwe bestemming.

Wat te doen met oud ondergoed?

Waar kan ik de kleding inleveren? In de meeste gemeenten staan textielcontainers waar je kleding, schoenen en huishoudtextiel kunt inleveren. Als die er niet zijn, kun je het naar de milieustraat brengen. Je kunt deze spullen ook naar de kringloopwinkel brengen.

Kunnen schoenen in de kledingcontainer?

Natuurlijk gooi je je oude kleren en schoenen niet bij het restafval. Je brengt ze gewoon naar de textielbak (of kledingcontainer). Je mag daar vrijwel alle kleren en schoenen in stoppen, ook als ze gescheurd of versleten zijn.

Wat kun je doen met kleding die je niet meer draagt?

Als je een kledingstuk echt niet meer gaat dragen, wat kun je er dan het beste mee doen? ‘Je kunt het in een bak van het Leger des Heils of Sympany doen. Alles wat je daarin gooit, wordt verkocht aan bedrijven.

Waar kan ik oude schoenen inleveren voor geld?

Bij SHUUZ krijg je geld voor gebruikte schoenen. De gebruikte schoenen die u in uw kelder of op zolder vindt bij het schoonmaken en opruimen van uw huis horen niet eenvoudigweg bij uw afval weggegooid te worden. Een dergelijk advies, dat u op sommige paginas op het internet vindt, kunt u het beste direct weer vergeten.