Waar woont Romy Monteiro?

Waar woont Romy Monteiro?

De musicalster maakte donderdag op sociale media bekend dat zij en Jasper een nieuw huisje op de kop hebben getikt in Amsterdam. „Wij gaan samenwonen”, schrijft een uitzinnige Romy in een bericht op Instagram. „En dat gaan we doen in, jawel, hartje Amsterdam!

Hoeveel kinderen heeft Romy Monteiro?

De zangeres doet een boekje open over haar kinderwens.

Wie is de zus van Romy Monteiro?

Antje Monteiro, pseudoniem van Antje Johanna Maria Isabella Truggelaar (Utrecht, 12 april 1969), is een Nederlandse musicalartieste, zangeres en presentatrice.

Is Romy Monteiro verhuisd?

Tien jaar geleden vindt ze het nog een te grote stap, maar Romy Monteiro (28) waagt nu alsnog de sprong en verhuist naar Amsterdam. En dat doet ze niet alleen, maar met haar grote liefde: Jasper Suyk. Het zijn haar ruim 143k Instagram-volgers die donderdag de primeur krijgen. ‘Wij gaan samenwonen!’

Is Romy Monteiro Indisch?

Romy Monteiro is de dochter van musicalactrice Antje Monteiro. Ze is alleen door haar moeder opgevoed, omdat haar Portugees/Angolese vader al vroeg het gezin verliet. Romy Monteiro studeerde Marketing-Communicatie in Amsterdam.

Waar komt Romy Monteiro vandaan?

Romy Monteiro

Waar komt Antje Monteiro vandaan?

Antje Monteiro

Wat is de echte naam van Antje Monteiro?

Haar echte naam is Antje Johanna Maria Isabella Truggelaar en ze is de moeder van Romy Monteiro die ook musicalster is. Toen Monteiro nog klein was zong ze bij het tv-programma Stuif es in. Later was ze ook onderdeel van het ballet van Penney de Jager. De eerste musical waar ze in speelde was Jeans.

Wie speelde Whitney Houston in musical?

Hoofdrolspelers The Bodyguard Carolina Dijkhuizen speelt samen met Nurlaila Karim de rol van Nicki Marron, de zus van bekende ster Rachel Marron. In haar rol zingt Carolina Whitney Houston hits als ‘Run To You’, ‘Saving All My Love For You’ en ‘All At Once’.

Wie zijn de hoofdrolspelers in The Bodyguard?

The Bodyguard is een film uit 1992, geregisseerd door Mick Jackson. De hoofdrollen werden gespeeld door Kevin Costner en Whitney Houston.