Waarom gaat Zappelin extra weg?

Waarom gaat Zappelin extra weg?

Met het aanscherpen van het aanbod komt er een einde aan de beschikbaarheid van de extra kanalen NPO Zappelin extra en NPO Nieuws. De vele publieke programma’s voor peuters en kleuters blijven gewoon te vinden op NPO Zappelin (via NPO 3), de gelijknamige app voor kinderen en natuurlijk NPO Start.

Welke zender Zappelin extra?

Per 15 december 2021 is het themakanaal Zappelin Extra gestopt. De livestream is om die reden ook niet meer te vinden op onze website. Voor 24/7 Zappelin-content kun je gratis terecht bij NPO Start. Met een kindprofiel blijft je kind in een veilige omgeving met alleen kinder-content.

Waarom stopt NPO extra?

NPO stopt met NPO Nieuws en NPO Zappelin extra Dit betekent dat NPO in heel Nederland stopt met NPO Nieuws en NPO Zappelin extra. Hiermee wil de NPO meer duidelijkheid creëren voor de NPO kijker waar al het extra aanbod van de publieke omroepen te vinden is.

Hoe heet de aap van Zappelin?

Voor het tv-programma Zappelin Go hebben we Joe gemaakt. Joe is een groene aap die lekker mee doet met alle gym-oefeningen. Zappelin GO is een kleutergym programma van de AVROTROS waarin Nienke iedere dag een verhaal verteld en waarbij de kinderen en Joe bewegingen maken die bij het verhaal passen.

Waar wordt Zappelin opgenomen?

We gaan zes afleveringen opnemen in Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Iedere aflevering heeft een eigen thema. Bij ieder thema zoeken we een kletskous die ons daar alles over kan vertellen.

Hoe laat begint Zappelin?

Iedere dag beleven Pino, Ieniemienie, Purk en Tommie nieuwe avonturen. Zes dagen in de week om 6:55 uur bij Zappelin.

Waar vind ik de extra zenders van Ziggo?

Let op: om extra zenders te bestellen heb je digitale tv van Ziggo nodig. Weet je niet zeker of je dat hebt, ga dan naar kanaal 22 op je tv.

Wat zijn de 40 extra zenders bij Ziggo?

Met 40+ extra zenders is er altijd wat op tv. Nieuws, entertainment, sport, crime, kids en nog veel meer. 24/7 de beste sport uit binnen- en buitenland. Erotische programma’s en films met o.a. Penthouse, BrazzersTV en Dusk!

Hoe NPO Zappelin kijken?

Met een tablet of smartphone met Android 4.3 en hoger kun je de NPO Zappelin-app gratis downloaden in de Play Store. Wat kost de NPO Zappelin-app? De NPO Zappelin-app is gratis.

Waar is NPO extra gebleven?

De zender ging in 2006 van start onder de naam Cultura 24, veranderde in 2014 in NPO Cultura en werd in 2018 omgedoopt tot de huidige naam NPO 2 Extra.