Waarom moest M stoppen?

Waarom moest M stoppen?

Van der Linden zegt zelf: “Na vijf seizoenen van talkshow M heb ik besloten geen volgend seizoen meer voor te bereiden. Het was geen lichte beslissing, want al die tijd hebben we met enorm veel plezier, betrokkenheid en hard werken een mooie, inhoudelijke talkshow gemaakt.

Wie zit er bij M vanavond?

We praten er vandaag over met Ester Wijnen, Khadija Arib en Philip Huff. Al vóór de Russische inval had de homobeweging in Oekraïne het moeilijk. We hebben het erover met Rémy Bonny van Forbidden Colours en Sinan Can, die zich veel met vluchtelingen bezighoudt.

Waarom is M van de tv?

Margriet van der Linden (52) stopt met haar talkshow M. Vrijdagavond wordt de laatste aflevering uitgezonden en dit weekend wordt de studio al verbouwd. Na 344 afleveringen vindt Margriet het genoeg geweest, het is volgens haar tijd om nieuwe programma’s te ontwikkelen.

Is M van de buis?

Het KRO-NCRV-programma M verdwijnt van de buis. De laatste aflevering van de talkshow van Margriet van der Linden is vrijdag te zien, bevestigt de presentatrice aan het AD. Presentatrice Margriet van der Linden heeft zojuist aan de redactie laten weten dat de KRO-NCRV-talkshow gaat stoppen.

Wat is er met M?

M is een dagelijkse talkshow van omroep KRO-NCRV op NPO 1. Presentatrice Margriet van der Linden bespreekt het nieuws van de dag. M is de vervanger van De Wereld Draait Door op het tijdstip van 19.00 uur op NPO 1. Het praatprogramma vervangt DWDD in de lente en zomer.

Welke band speelt bij M?

De komende maanden zijn ze elke werkdag op televisie te zien: de Groningse band The Vices is verkozen tot huisband van tv-programma M, van Margriet van der Linden. Zanger en gitarist Floris van Luijtelaar is trots.

Waar woont Margriet van der Linden?

Ze is geboren in Nieuw-Lekkerland en woont sinds 1993 in Amsterdam.

Waarom laatste M?

De laatste aflevering is vrijdag te zien. ‘Na vijf seizoenen M heb ik besloten geen volgend seizoen meer voor te bereiden’, aldus Van der Linden in een verklaring. ‘Het was geen lichte beslissing want al die tijd hebben we met enorm veel plezier, betrokkenheid en hard werken een mooie, inhoudelijke talkshow gemaakt. ‘

Hoe lang gaat M nog door?

De talkshow M zal te zien zijn op werkdagen tot en met januari 2022 op het voormalige tijdstip van De Wereld Draait Door. Tot begin juni waren Renze Klamer en Fidan Ekiz te zien op dat tijdstip met hun programma De Vooravond. Volgens omroep BNNVARA miste De Vooravond ‘de urgentie die we zoeken’.

Is M afgelopen?

Margriet van der Linden vindt het na vijf seizoenen ’tijd om weer nieuwe wegen te bewandelen’. Dat zegt de presentatrice naar aanleiding van het nieuws dat haar talkshow M stopt.