Waarom revisie?

Waarom revisie?

Revisie moet vakkundig gebeuren Wanneer er onderdelen van een machine niet goed functioneren wordt gekeken of deze onderdelen vervangen of hersteld kunnen worden. Daarbij wordt ook gekeken naar de oorzaken van de beschadigingen en slijtage.

Wat is Revideren?

[Lat re-videre = weer naar iets zien] herzien; (jur.) herzien van beslissing.

Wat is revisie medisch?

De revisie (revisiechirurgie) is een operatie waarbij een eerdere bariatrische operatie omgezet wordt in een nieuwe variant. Dit kan verschillende medische redenen hebben zoals onder refluxklachten. Er zijn verschillende soorten revisies denkbaar.

Wat zijn Revisiegegevens?

Revisiegegevens bevatten informatie die bij het afsluiten van pagina’s, projecten of bewerkingsbereiken automatisch of handmatig wordt ingevoerd, zoals bijvoorbeeld de wijzigingsreden, revisienaam, revisie-engineer, revisiedatum etc.

Wat is verschaft?

VERSCHAFFEN – (verschafte, heeft verschaft), bezorgen, doen toekomen, voorzien van: iem. geld, hulp, raad, de noodige middelen verschaffen; zich recht verschaffen, recht nemen. VERSCHAFFING, v.

Wat is de betekenis van gereserveerd?

gereserveerd = niet snel laten merken wat je denkt of voelt vb: haar nieuwe vriend is nogal gereserveerd Synoniem: terughoudend Tegenstellingen: spontaan impulsiefvan tevoren toegewezen vb: deze plaatsen zijn gereserveerd…

Wat zijn Revisiestukken?

Als een project is afgerond dienen de revisiestukken ingediend te worden bij de opdrachtgever. Tot deze revisiestukken kunnen bijvoorbeeld behoren: plattegrondtekeningen, aansluitschema’s, bedradingsschema’s, groepenverklaringen, garantieverklaringen, gebruikershandleidingen enzovoorts.

Wat is revisie THP?

Wat is een revisie operatie? Wanneer een heupprothese problemen geeft, is het soms noodzakelijk om opnieuw een operatie te verrichten waarbij een deel of de gehele prothese vervangen dient te worden. Deze hersteloperatie wordt een revisie operatie genoemd.

Hoeveel km gereviseerde motor inrijden?

– Let op (de)montagevoorschriften volgens fabrieksgegevens, aanhaalmomenten etc. Na een inloopperiode van circa 5000 kilometer kan de motor zwaarder belast worden. Het aanhouden van bovengenoemde adviezen na de inloopperiode zorgt voor een langere levensduur van de motor en een lager brandstofverbruik.

Wat kost een v8 reviseren?

De kosten voor reviseren van een motorblok zijn erg moeilijk te bepalen. De reden daarbij is of het om een kleine of grotere motorrevisie gaat, en welke onderdelen dus vervangen dienen te worden. De kosten zijn dan ook erg uitlopend en zal gemiddeld tussen de 1800,- en 7500,- euro liggen.