Wat betekent de lengte?

Wat betekent de lengte?

leng·te (de; v; meervoud: lengten, lengtes) 1een van de drie afmetingen van iets, in onderscheiding van breedte en dikte2(aardrijkskunde) afstand ten oosten of ten westen van de nulmeridiaan¶tot in lengte van dagen nog veel jaren; (sport) hij won met één lengte met een verschil van één boot-, paardlengte enz.

Welke kant is de lengte?

Formaat volgorde: lengte x breedte x hoogte. Lengte is altijd de langste zijde van het grondformaat. Afmetingen zijn in millimeters. Formaten zijn altijd inwendig gemeten.

Wat is de lengte en wat is breedte?

Lengte x breedte x hoogte De lengte is dan het aantal centimeters horizontaal van links naar rechts. De breedte is het aantal centimeters horizontaal van voor naar achter. De hoogte is het aantal centimeters verticaal van boven naar beneden.

Hoe lang is een lengte?

Lengte is de grootste afmeting van een object (de grootste afstand tussen twee punten van dat object). In het geval van een eendimensionaal object, zoals een lijnstuk, is het ook de enige afmeting.

Hoe lang ga ik later worden?

Hoe groot je uiteindelijk wordt, is grotendeels erfelijk bepaald. Maar het ligt ook aan wat je eet, of je genoeg slaapt en hoe gezond je verder bent. De meeste mensen worden uiteindelijk iets groter dan hun ouders. Om te kijken of je in vergelijking met je ouders groot of klein bent kijken we naar je streeflengte.

Hoe bereken je de afmetingen?

Tel de lengtes van de verschillende delen bij elkaar op. Tel vervolgens de lengtes van de afzonderlijke delen die bij hetzelfde soort materiaal horen bij elkaar op voor de totale lengte van elk materiaal.

Wat is de lengte van een doos?

De lengte is steeds de langste zijde van de doos. Tel altijd 3 à 5 mm bij de lengte, de breedte en de hoogte ! Dit geeft de beste afmeting van de doos, zodat u uw product eenvoudig en veilig kunt verpakken.

Wat is de lengte en wat is de breedte broek?

Bij maatcombinatie van een broek (vooral Jeans), komt altijd eerst de breedtemaat en dan de lengtemaat. Dus staat er b.v. op het label: 30/32, dan is 30 de breedtemaat en 32 de lengtemaat en kun je deze maat ook nog eventueel vertalen naar de confectiemaat L.

Welke lengte ben je lang?

Mannen zijn gemiddeld 184 cm lang, vrouwen 170,6 cm. De langste 2,5 procent van de bevolking is langer dan 198 cm (mannen) of 184 cm (vrouwen). Hoe groot u zich voelt hangt ook af van andere factoren: hoe groot zijn uw ouders en vrienden?

Wat is een kleine lengte voor een man?

Als u als man kleiner bent dan 1,66 m en als vrouw kleiner dan 1,55 m, dan vinden artsen u abnormaal klein. U kunt zich natuurlijk ook klein van gestalte voelen terwijl u medisch gezien ‘normaal’ bent.