Wat betekent de technicus?

Wat betekent de technicus?

Een technicus is iemand die zich door middel van studie of ervaring techniek eigen heeft gemaakt en die techniek kan toepassen. Gewoonlijk is dat bedrijfsmatig of in het onderwijs in de techniek. In de hobby-sfeer heeft men het zelden over een technicus, maar spreekt men eerder gekscherend over een techneut.

Wat is het meervoud van is?

Met meervoud, of pluralis, worden die taalkundige vormen aangegeven die betrekking hebben op meer dan één zaak. Meervoud komt voor bij het zelfstandig naamwoord en het werkwoord, en daarmee samenhangend bij het lidwoord en het bijvoeglijk naamwoord.

Wat is het meervoud van emoji?

Wat is het meervoud van emoji: emoji of emoji’s? Emoji en emoji’s zijn allebei juist. Je kunt dus zowel zeggen ‘Mijn zus gebruikt veel emoji’ als ‘Mijn zus gebruikt veel emoji’s.

Wat is het meervoud van dommerik?

dommerik – dommeriken. doverik – doveriken. flauwerik – flauweriken. gaperik – gaperiken (‘mond’)

Wat is het meervoud van leraar?

Er is geen betekenisverschil. Sommige woorden hebben een meervoud op -en en op -s.

Wat is het verschil tussen techniek en technologie?

Dus wat is precies het verschil tussen techniek en technologie? Samengevat kunnen wij zeggen dat techniek gaat over het oplossen van problemen en behoeften en technologie gaat over innovatie en het gebruik van verschillende takken van wetenschap. Beiden spelen een belangrijke rol in onze moderne maatschappij.

Wat is het verschil tussen technisch en technologisch?

‘Technisch’ heeft te maken met techniek, ’technologisch’ met technologie. Volgens het woordenboek omvat ’techniek’ de bewerkingen die in een bepaalde tak van kunst, handwerk of nijverheid nodig zijn om iets tot stand te brengen. ‘Technologie’ is de leer van die bewerkingen. De technologie bestudeert dus de techniek.

Welke technieken zijn er?

Autotechniek. Chemische technologie. Civiele techniek . Computertechniek. Elektrotechniek. Engineering. Geotechniek. Grafische techniek .

Wat betekent deze smiley ?

= if you know what I mean. = kont [red. dat is dus eigenlijk een perzik]

Wat betekent ?

Twitteraars gooien een rits aan rode vlaggetjes in een tweet, gepaard met een uitspraak of handeling die een instant red flag betekent. Oftewel: iets wat een abrupt einde brengt aan het gesprek – of welke vorm van contact dan ook.