Wat betekent zich verdiepen in?

Wat betekent zich verdiepen in?

zich verdiepen in iets, ernstig peinzen over iets; zich in beschouwingen, in gissingen verdiepen, zich ernstig bezighouden met; in droefgeestigheid verdiept zijn, verzonken.

Wat is een ander woord voor verdiepen?

verdiepen (ww) : intensifiëren, intensiveren, uitdiepen, versterken.

Wat is een uitdieping?

(diepte uit, heeft uitgediept), dieper maken, op de gewenste diepte brengen, uitbaggeren: een kanaal, een rivier uitdiepen.

Wat is een ander woord voor onderzocht?

(onderzocht), nagaan, nasporen.

Welke kat heeft geen staart puzzel?

Manx. De Manx is een eeuwenoud, op een natuurlijke manier tot stand gekomen kattenras dat zijn oorsprong vindt op het Britse eiland Man. Dit kattenras heeft bijna geen staart en haar atletische houding zal je verrassen.

Wie is de geliefde van Amor?

Hij wordt ook afgebeeld als een jongeman, soms tezamen met zijn geliefde Psyche, met Venus of Dionysos of met een groep…

Wat is het Schooltaalwoord voor uitzoeken?

napluizen, navlooien, ontcijferen, ontraadselen, ontrafelen, ontsluieren, ontwarren, ophelderen, solveren, uitdenken, uitdokteren, uitkienen, uitknobbelen, uitplussen, uitpuzzelen, uitvissen, uitvlooien, uitvogelen, uitvorsen, uitzoeken, verklaren.

Hoe heet een kat met blauwe ogen?

De bekendste kat met blauwe ogen is waarschijnlijk de Siamees. Door zijn donkere vacht springen zijn blauwe ogen er echt uit. Een Siamees heeft namelijk een prachtige pointkleurige vacht; zijn snoetje en oren zijn bruin tot zwart, net als zijn staart en pootjes. De rest van zijn lijf heeft een mooie crèmekleur.

Kan een kat zonder staart leven?

De kattenstaart en het evenwicht De staart fungeert als een soort roer om goed in balans te blijven. Wist je dat er ook een kattenras bestaat zonder staart? De Manxkat wordt staartloos geboren. En veel meer katten moeten het leven door zonder staart, want er gebeuren nog wel eens ongelukken mee.

Welk katten ras wordt gekenmerkt door de witte sokjes?

Heilige Birmaan De kat heeft opvallend blauwe ogen en de typische witte sokjes die bij het ras horen.