Wat doe je bij gym?

Wat doe je bij gym?

De uitwerking van de kerndoelen van bewegingsonderwijs is opgedeeld in: balanceren, klimmen, zwaaien, over de kop gaan, springen, hardlopen, mikken, jongleren, doelspelen, tikspelen, stoeispelen en bewegen op muziek.

Hoe speel je kat en muis?

Uit de kinderen worden een kat en een muis gekozen. De rest van de kinderen gaan hand in hand in rijen staan. De kat en de muis kunnen nu in de lengte tussen de rijen kinderen doorlopen. Op een fluitsignaal laten de kinderen de handen los, draaien ze een kwartslag met de klok mee en vormen zo nieuwe rijen.

Hoeveel verdiend een gymdocent basisschool?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Leraar gymnastiek Het salaris van een Leraar Gymnastiek ligt tussen de € 2822,- en € 5699,- bruto per maand.

Wat verdient een sport docent?

Salaris en inkomen Na je opleiding start je op ongeveer 2720 euro bruto*. Na 5 jaar verdien je ongeveer 3505 euro bruto per maand. Per uur is dat omgerekend 20,26 euro bruto.

Hoe werkt het James Bond spel?

James Bond: Staan met z’n allen in het vierkant/op de lange mat. Ze proberen de boeven af te gooien die aan het smokkelen zijn. De hulpjes van James Bond: Zijn de hulpjes van de James Bond. Zij moeten zo snel mogelijke de ballen weer terug brengen/gooien naar James Bond.

Wie is de Mol activiteiten?

In verschillende leuke rondes waarin jullie moeten samenwerken proberen jullie de mol te ontrafelen. Daarnaast proberen jullie zoveel mogelijk geld voor de pot te verzamelen. Geld ontvangen jullie als opdrachten goed worden uitgevoerd. Na elke ronde gaan we natuurlijk vragen stellen over de identiteit van de mol.

Wie is de Mol 2022 6e afvaller?

Het is Sahil Amar Aïssa die het spel moet verlaten.

Wie is de Mol spel grote groep?

Zoek voor dit spel een locatie waar de groepen een eind uit elkaar kunnen staan. Zo ver dat ze elkaar wel kunnen zien maar niet horen (ongeveer 60 meter). Een groep krijgt A4-tjes waarop ze een woord (1 letter per A4) moeten schrijven (heel groot) en aan de andere kant moeten ze proberen te zien welk woord er staat.

Hoe speel je trefbal?

Trefbal als schoolsport Het spel lijkt op een variant van tikkertje met een bal. Het spel wordt gespeeld in twee teams, die elk een eigen helft van het speelveld hebben. De partij die de bal heeft, probeert iemand van de andere partij te raken op het lichaam. Het hoofd telt niet.

Wat verdien je als juf?

Een leraar in het primair onderwijs (po) verdient tussen € 3.500 en € 7.190 per maand. Dat is inclusief onder andere vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Het primair onderwijs bestaat uit het (speciaal) basisonderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs.