Wat is de beste plant herkennings app?

Wat is de beste plant herkennings app?

Plantnet. Deze planten app herkent tot wel 20.000 soorten planten ! PictureThis. Deze app zoekt niet alleen je plant op, hij helpt ook nog eens met het verzorgen ervan! iNaturalist. Plantsnap. Plantifier.

Is PlantNet app gratis?

De app werkt het beste wanneer je een foto maakt van één individuele plant of bloem met zo min mogelijk planten op de achtergrond. Downloaden? De applicatie is gratis te downloaden voor iOS en Android in de appstore!

Welke app om planten te herkennen is gratis?

Plantnet. De Plantnet- app herkent een groot aantal planten . iNaturalist: zowel planten als dieren herkennen . Plantifier. ObsIdentify werkt samen met waarneming.nl. Google Lens: nog meer herkennen .

Wat is de beste paddenstoelen app?

App voor herkennen paddenstoelen Watisdatnou is een app waarmee het voor iedereen eenvoudig is om 70 paddenstoelensoorten te herkennen. De digitale paddenstoelengids is gemaakt voor de smartphone (iPhone en Androïd). Met deze app kun je op eenvoudige wijze de meest algemeen voorkomende paddenstoelensoorten herkennen.

Wat kost de app ObsIdentify?

ObsIdentify is een gratis fotoherkenningsapp die wilde planten, dieren en paddenstoelen uit Nederland en België op naam kan brengen. Door middel van een database met gevalideerde referentiebeelden herkent de app meer dan 13.000 soorten. Met elke nieuwe herkenning wordt deze database verder uitgebreid en verbeterd.

Hoe kom ik achter de naam van een plant?

PlantNet is een app die gebruik maakt van automatische identificatie van de plant. Als het ware de shazam voor planten. Dit kan door middel van een grote database met foto’s die snel wordt doorzocht om zo tot een herkenning te komen. Dit platform is een initiatief van een aantal Franse wetenschappers.

Hoe weet je of iets onkruid is?

De oplossing is niet zo moeilijk. Leer hoe onkruid er uit ziet en de rest van de planten is dan geen onkruid. Bij twijfel kan je het beste wachten tot de plant groot genoeg is of gaat bloeien. Een volgroeide plant is vaak beter te herkennen en is het onkruid dan kan het alsnog gewied worden.

Is mijn plant gezond app?

Plantsome In de app van Plantsome kun je invoeren welke planten je hebt en hoe groot ze zijn. De app berekent daarna wanneer je planten water nodig hebben en hoeveel precies. Dat gebeurt aan de hand van een algoritme, waarin onder andere rekening wordt gehouden met het weerbericht in je woonplaats.

Welke app voor planten?

Pl@ntnet. Shazam, maar dan voor planten . Plantsome. Planta. My Jungle. MijnTuin. Makkelijke Moestuin. iNaturalist.

Hoe werkt iNaturalist?

iNaturalist is een citizen science-project en sociaalnetwerksite van de naturalisten, burgerwetenschappers en biologen die de biodiversiteit over de hele wereld in kaart brengen door waarnemingen van flora en fauna te delen. iNaturalist kan worden geraadpleegd via de website of via mobiele apps.