Wat is de grootste woestijn van Azie 11 letters?

Wat is de grootste woestijn van Azie 11 letters?

De Gobi is de grootste woestijn van Azië. Deze bestaat niet zoals de meeste woestijnen uit zand, maar grotendeels uit kale rots.

Wat is een ander woord voor scheerlijn?

Definities die `scheerlijn` bevatten: Tui = 1) Ankertouw 2) Deel van een schip 3) Eind touw 4) Europese luchtvaartmaatschappij 5) Gereedschap 6) Katrol 7) Meerkabel 8) Scheepsgerei 9) Scheepskabel 10) Scheepstouw 11) Scheepstui 12) scheerlijn 13) Spanlijn 14) Spantouw …

Hoe heet het water tussen Griekenland en Turkije ?( 8 3?

Egeïsche Zee = De egeïsche Zee (Grieks: Αιγαίο Πέλαγος, Aigaío Pélagos, Turks: Ege Denizi) is de benaming van een deel van de Middellandse Zee dat tussen Griekenland en Turkije in ligt.

Hoe heten de nieuwe aardappelen?

De nieuwe aardappelen, ook wel primeur aardappelen genoemd, zijn slechts een korte tijd beschikbaar, dus wees er op tijd bij!

Wat is een ander woord voor aardappel?

aardappel; pieper; patat.

Hoe heten de woestijnen?

Voorbeelden van woestijnen zijn de Sahara, de Gobi, de Kalahari, de Namibwoestijn, de Negev, de Grote Arabische Woestijn, de Atacama, de poolwoestijn Eismitte en het centrale gedeelte van Antarctica.

Wat is de kleinste woestijn?

Carcross Dessert, ook wel de kleinste woestijn ter wereld genoemd. Over bijna 2 km strekken de zandduinen zich uit ten oosten van de Highway. Er groeien hier en daar enkele schrale begroeiingen.

Hoe heet de woestijn in Australie?

De Grote Zandwoestijn (Engels: Great Sandy Desert) is een woestijn in het noordwesten van Australië. De woestijn heeft een oppervlakte van 360.000 vierkante kilometer en is na de Grote Victoriawoestijn de grootste woestijn van Australië.

Hoe synoniemen op word?

Typ het woord waarvoor u een alternatief zoekt of zoek het op in de bestaande tekst. Klik met de rechtermuisknop op het woord. Wijs in het snelmenu Synoniemen aan. U ziet direct enkele suggesties. Staat er niets bij? Rechts opent een lijst met alle synoniemen die Word kan bedenken.

Wat is een ander woord voor ratelpopulier?

Ratelpopulier of Esp, Populus tremula, is een boom of hoge struik die in grote delen van Nederland is te vinden.