Wat is de spreuk van de dag?

Wat is de spreuk van de dag?

~ Begin je dag lekker met dankbaarheid. Wees dankbaar voor het weer, de frisse lucht, de vogels, de natuur, de bomen en zelfs de regen. ~ Aan het einde van de dag voordat je je ogen sluit, wees tevreden met wat je gedaan hebt en trots op wie je bent.

Hoe iemand moed geven?

Juist op moeilijke momenten is het belangrijk om iemand af te leiden en een reden tot een lach te geven. Stuur daarom juist op zo’n moment één van onze sterkte kaarten, één van onze hart onder de riem kaarten of één van onze condoleance kaarten om te laten weten dat je met iemand meeleeft.

Wat schrijf je ter bemoediging?

Het voelt raar en helemaal niet leuk dat ik je zo weinig zie. Ik denk vaak aan je en hoop dan dat je je snel beter voelt. Hou je taai, succes met de behandeling en heel veel sterkte gewenst!

Wat kan je wensen?

Veel geluk, liefde, al het goede, het beste, beterschap, nog vele jaren, ik denk aan je, dat al je dromen mogen uitkomen….. Woorden die we allemaal wel eens gebruikt hebben op een kaart voor een huwelijk, een zieke vriendin, verjaardag of een collega die met pensioen gaat.

Wat is mijn levensmotto?

Als we het woord ‘leven’ ervoor plakken komen we op een levensmotto. Hiermee wordt de intentie of levenshouding van één persoon bedoeld. Een korte quote die beschrijft hoe je in het leven staat.

Wat zeg je in plaats van veel sterkte?

Ik wens je veel kracht bij het verwerken van dit verdriet. Ik wens jullie alle sterkte in deze moeilijke tijd. Ik wens u/je veel kracht toe bij het verwerken van dit verlies. Ik wil jullie heel veel sterkte toewensen bij dit verlies.

Wat sturen naar iemand die het moeilijk heeft?

Schrijf wat in je opkomt. Ben niet bang het verkeerde te zeggen. Vermijd zinnen als … – ‘Ik weet hoe moeilijk dit is’. Gebruik zinnen als … Stel zo min mogelijk vragen. Zorg voor een positieve afsluiting.

Wat zeg je tegen iemand in moeilijke tijden?

Veel mensen zeggen: ‘Als ik iets kan doen, zeg je het maar’. Maak het concreet door te vragen: ‘Wat kan ik voor je doen? ‘ Als je weet waardoor de ander zich gesteund voelt, hoef je het niet in te vullen voor hem of haar en geef je precies wat nodig is en niet wat jij in die situatie nodig zou hebben.

Wat wens je iemand die niet meer beter wordt?

Het beste wat je kunt doen is die persoon sterkte wensen. Geef aan dat je meeleeft en wens hem of haar kracht toe. Het kan zijn dat je echt niet weet wat je moet zeggen. Geef dat gewoon eerlijk toe.

Hoe wens je iemand sterkte bij ziekte?

Veel liefde en een kusje voor de pijn, is voor een zieke vaak het beste medicijn. Veel Beterschap! Van mij een warme wens, en een groet om op te beuren. Ik wens je een spoedig herstel met een kaartje om op te fleuren!