Wat is een ander woord voor keukengerei?

Wat is een ander woord voor keukengerei?

als trefwoord met bijbehorende synoniemen: keukengerei (zn) : keukengarnituur, keukengereedschap, kookgereedschap, kookgerei, potten en pannen, vaatwerk.

Wat betekent het keukengerei?

Keukengerei omvat alle gebruiksvoorwerpen in de keuken die dienen om gerechten klaar te maken. Veel keukengerei is gemaakt van kunststof of roestvast staal omdat dit hygiënisch is vanwege het gladde oppervlak, waardoor ziektekiemen geen houvast hebben.

Hoe noemt men een op twee kolommen rustende boog?

de arcade zelfst. naamw. (v.) Verbuigingen: arcaden
arcades op twee kolommen rustende boog Bron: WikiWoordenboek.

Wat is een ander woord voor dulden?

Synoniemen: toestaan toelaten toestemmen veroorloven dulden gedogen permitteren tolereren Tegenstellingen: bestrijden tegengaan… verdragen = ….)

Hoe noem je keukenspullen?

Keukenaccessoires zijn eigenlijk alle gebruiksvoorwerpen voor in de keuken die de werkzaamheden in de keuken mogelijk, makkelijker of leuker maken. Sommige keukenaccessoires zijn noodzakelijk, van andere kan je je afvragen of ze echt wel uitgevonden hadden moeten worden.

Wat staat er in de keuken?

Servies. Denk aan borden, glazen, bekers en bestek. Pannen. Theedoeken en handdoeken. Oven, magnetron of combimagnetron. Een vergiet en ovenhandschoenen. Snijplanken. Messen. Houten lepels en spatels (keukengerei)

Hoe heet een zeilwedstrijd het stuk tussen twee boeien 3 letters?

Een kruisrak is een baan in een zeilwedstrijd waarbij het eindpunt bovenwinds ligt van het beginpunt. Men heeft dus tegenwind. Bij zeilwedstrijden wordt van boei naar boei gevaren Een stuk tussen twee boeien heet een rak.

Wat is een oorlam met 6 letters?

(1) Borrel jenever, vroeger `s morgens en `s middags aan elke matroos uitgereikt, wanneer die ten minste twintig jaar oud was. (2) Oudgast; bevaren matroos. (3) Bij de koopvaardij: matroos die vroeger bij de marine heeft gediend.

Wat betekent arcades?

Een gaanderij of arcade (afgeleid uit het Frans) is een bogengalerij, elk van de achtereenvolgende bogen die rusten op kolommen.

Wat is een ander woord voor Ziertje?

kleinigheid (zn) : greintje, ziertje.