Wat is een ander woord voor kledingstuk?

Wat is een ander woord voor kledingstuk?

kleren (zn) : dracht, garderobe, goed, klederen, kleding, kledingstukken, kleedsel, kleergoed, kloffie, plunje.

Hoe noem je een Europese vrouw?

de Europese zelfst. naamw. (v.) Verbuigingen: Europesen een vrouwelijke inwoner van Europa, of een vrouw afkomstig uit Europa Bron: WikiWoordenboek.

Wat is een kledingstuk?

kledingstuk – zelfstandig naamwoord uitspraak: kle-ding-stuk 1. iets dat je kunt aantrekken ♢ een rok en een broek zijn kledingstukken Zelfstandig naamwoord: kle-ding-stuk het kledingstuk …

Wat voor soorten kleding zijn er?

T-shirts. Polo’s. Sportkleding. Sweaters. Hoodies. Vesten. Jassen. Werkkleding.

Wat is een ander woord voor gedrocht?

monster (zn) : beest, draak, duivelskind, gedrocht, lelijkerd, misbaksel, monstrum, mormel, ondier, onmens, wangedrocht, wangestalte, wanschepsel. monstrum (zn) : gedrocht, misgeboorte, wanschepsel.

Wat is een valse toon?

Vals wordt gebruikt in de muziek en betekent ‘onzuiver’ of ‘niet zuiver’. Een muziekinstrument kan vals zijn omdat het niet goed gestemd is en een zangstem klinkt vals als de zangstem de juiste toon niet treft.

Wat is een ander woord voor Bijbelplaats?

Bijbelse plaats uruk ( = ERECH) Bijbelse plaats (99 woorden, bijv. AI) Bijbelse opslagplaats ( = BELT)

Wat is het meest gedragen kledingstuk?

Centraal Museum wijdt expositie aan meest gedragen kledingstuk: de spijkerbroek. Nederlanders dragen de meeste spijkerbroeken per hoofd van de bevolking. Nooit eerder is er echter een grote expositie gewijd aan het alledaagse kledingstuk, concludeerde het Centraal Museum in Utrecht.

Welk kledingstuk werd in 1946 door de Fransman ontworpen?

Pas na de oorlog, in 1946, werd de bikini geïntroduceerd, een ontwerp van de Fransman Louis Réard. Er kwamen steeds meer badpakken die rond de armen en schouders geen stof meer hadden. Dat was vooral populair in de jaren zeventig.

Hoe heet een broek met shirt eraan vast?

Chino broek: Chino is een woord wat synoniem staat voor kaki en de broek werd gemaakt van sterk katoen en is voor het eerst gemaakt in de 19e eeuw.