Wat is een andere naam voor een bomentuin 9 letters?

Wat is een andere naam voor een bomentuin 9 letters?

Arboretum = Een arboretum of bomentuin is een bomenverzameling in een (grote) tuin of een park.

Welke boom is de hoogste ter wereld met 7 letters?

De hoogste boom ter wereld is een Sequoia sempervirens, genaamd Hyperion naar een Griekse mythologische figuur. Hij is maar liefst 115,72 m meter hoog!

Wie schreef de naam van de roos 7 3 letters?

De naam van de roos is de Nederlandse vertaling van het in 1980 door de Italiaanse schrijver Umberto Eco geschreven boek Il nome della rosa.

Hoe wordt een madeliefje ook wel genoemd 10 letters?

Het madeliefje heeft in Nederland vele namen, waarvan het meizoentje de bekendste is. De meeste bijnamen (koeienbloem, schapebloem, bleekveldbloempje, dijkbloempje, grasbloem, weidebloempje, junibloem) geven al aan waar je het madeliefje veel tegenkomt; in weilanden, op dijken, en eigenlijk overal tussen het gras.

Wat betekent Ovidius?

Deze Latijnse naam wordt wel in verband gebracht met Latijns ovis ‘schaap’ en verklaard als ‘schaapsherder’. Het is echter waarschijnlijker dat de naam een diminutiefvorm is naast ovius ‘(met het uiterlijk of de eigenschappen) van een schaap’.

Waarom is Ovidius verbannen?

De reden voor deze verbanning is nooit echt opgehelderd. Ovidius zelf schrijft in zijn werk Tristia (Treurzangen) dat een carmen (gedicht) en een error (vergissing) hem ten val brachten.

Hoe voelt RSI?

RSI symptomen Meestal gaat RSI gepaard met pijnklachten. Denk hierbij aan lokale pijn zoals pijn in de armen, polsen, handen, schouders. Vooral draaien, buigen en bewegen zijn provocerende bewegingen. Naast lokale pijnklachten, kunnen ook hoofdpijn en nekpijn RSI-symptomen zijn.

Hoe krijg je RSI?

RSI-klachten ontstaan door overbelasting, vaak door overbelasting op het werk. Met de toenemende alomtegenwoordigheid van beeldschermen ontstaat RSI steeds vaker buiten werksituaties, bijvoorbeeld door intensief smartphone- of tabletgebruik bij scholieren of studenten.

Wat is een ander woord voor taken?

functie, opdracht, opgave, plicht, zaak. als synoniem van een ander trefwoord: opdracht (zn) : bestelling, bevel, boodschap, commando, gebod, karwei, last, lastgeving, mandaat, missie, onderneming, opgaaf, opgave, order, project, taak, verplichting, zending.

Wat zijn serie getallen?

[wiskunde] Een rij van getallen die aan een bepaald voorschrift voldoen en waarop een bewerking wordt toegepast. Een vaak voorkomende bewerking hierin bestaat uit het bij elkaar optellen van de getallen, zodat men kan spreken over de som der reeks.