Wat is een fundel?

Wat is een fundel?

Fundels Prentenboeken Bestaande prentenboeken komen tot leven op een interactieve manier voor kinderen tussen drie en zeven jaar. Het digitale prentenboek omvat een animatie aangevuld met leuke teken-, speel- en doe-activiteiten.

Is Fundels gratis?

Je biedt de kinderboeken van Fundels gratis aan in de bibliotheek op tablets en computers. Leners kunnen doorheen het jaar ook 7 boeken lenen gedurende 4 weken voor thuisgebruik op een eigen apparaat naar keuze. In de vakantieperiodes komen daar wekelijks 2 extra ontleningen bij, met een maximum van 12.

Welke dikte vilt?

Voor het maken van viltfiguren raden we 1 mm dik vilt aan. Worden de figuren opgevuld dan adviseren we wolvilt te gebruiken. Dit vilt kan meer kracht verdragen waardoor de naadjes tijdens het vullen minder snel door het vilt trekken. Ook bij langdurig of intensief gebruik raden we wolvilt aan.

Wat kost vilt?

Vilt stoffen met een klein prijsje In ons assortiment vilt stoffen vindt u al vilt vanaf € 3,95 per meter. Alle stoffen op deze pagina zijn laag in prijs en zijn maximaal € 6,95 per meter.

Wat is naaldvilt?

Naaldvilten is een techniek waarmee je verschillende vormen kunt maken met ongesponnen wol. Je prikt plukjes wol met een naald met weerhaakjes aan elkaar in de vorm die jij wilt. Zo wordt het vilt steeds dichter en maak je 3d vormen.

Wat verdien je als illustrator?

Wat verdient een Illustrator? Een beginnend Illustrator kan op een salaris van €1930 rekenen, wat op kan lopen tot ca. €2740 per maand als hij succes heeft. Omdat de Illustrator vaak als zelfstandig ondernemer of freelancer werkt, worden de secundaire arbeidsvoorwaarden meestal niet door bedrijven (goed) geregeld.

Wat is een goede illustratie?

Kenmerken van een illustratie Een goede illustratie heeft een inhoudelijke relatie met de tekstuele boodschap. Een illustratie is makkelijk te begrijpen en maakt geen gebruik van moeilijke metaforen of symboliek. Een illustratie valt niet teveel op, maar nét voldoende om aandacht te trekken.

Waar moet een goed kinderboek aan voldoen?

een mooie vorm (qua stijl, compositie, gelaagdheid etc.) originaliteit. subtiliteit (m.b.t. het thema) geschreven vanuit het hart.

Kan je zomaar een boek uitgeven?

Je kan het boek ook in eigen naam uitgeven, al dan niet met sponsoring en subsidies. Voor een éénmalige uitgave moet je geen handelsregister of BTW-nummer hebben. Je moet best wel een aantal voorzorgsmaatregelen nemen om het financiële risico te beperken.

Wat verdient een schrijver aan een boek?

Doorgaans krijgt de Auteur een salaris van 10% van de verkoopopbrengsten (per boek). Het is mogelijk voor een ervaren Auteur om van de uitgever een voorschot te krijgen op het volgende boek, maar dit wordt daarna van de winst afgeschreven.