Wat is een Hussel?

Wat is een Hussel?

Met KPN Hussel in één abonnement kunnen klanten niet alleen internet en telefonie voor thuis en op hun mobiel beheren, maar ook tv, films, series en muziek van aanbieders zoals Netflix en Spotify. Diensten kunnen los van elkaar of samen besteld worden en wie meerdere diensten afneemt, krijgt korting.

Wat is het verschil tussen KPN compleet en hussel?

Met KPN Compleet kon je KPN mobiel combineren met KPN internet voor leuke kortingen en extra’s. KPN Compleet is sinds oktober 2019 gewijzigd: nu heet het KPN Hussel. Niet alleen de naam is veranderd, ook de voordelen. Zo is de dubbele data afgeschaft en krijg je ook geen gratis TV-pakket meer.

Wat is een Hussel abonnement bij KPN?

KPN Hussel. Dat is Internet, TV, Mobiel en Entertainment altijd op jouw manier. Jij kiest wat je nodig hebt en wat niet. Combineer je Internet en Mobiel, dan krijg je Husselkorting.

Is KPN Hussel glasvezel?

KPN Hussel combineren met glasvezel internet Zoals al gezegd is het mogelijk om KPN Hussel af te nemen in combinatie met snel glasvezel internet indien dit aanwezig is op jouw adres. Hiervoor kan je het beste een postcodecheck doen bij KPN om te kijken wat er op jouw adres mogelijk is.

Wat zijn Hussel voordelen?

Hussel Mobiel én Thuis Afhankelijk van de grootte van je mobiele databundel krijg je korting op je abonnement als je ook Thuis van KPN hebt. Bij 20 GB of meer data profiteer je van € 7,50 korting op je maandelijkse abonnementskosten. Bij minder data krijg je € 5,- korting per maand.

Waar komt het woord husselen vandaan?

Husselen is met assimilatie ts > ss ontstaan uit hutselen, dat een frequentatief is van ouder hutsen zoals in ende hutset den gewonden wel ‘en schud de gewonde goed door elkaar’ [1351; MNW-P], en zie → onthutst en → hossen. De verdere herkomst is onduidelijk, klanknabootsing lijkt mogelijk.

Wat zit er in het Pluspakket van KPN?

In het Pluspakket vind je de nieuwste films en series voor jong en oud. Daarnaast krijg je meer dan 25 extra zenders, zoals RTL Crime en Slam! TV.

Kan ik korting krijgen bij KPN?

Als je meerdere KPN Mobiel abonnement hebt op één adres en je bent aangemeld voor KPN Compleet, dan ontvang je elke maand €5,- korting op je mobiele abonnement, net als jouw partner, kind(eren) of huisgenoot. Je hebt hier geen kortingscode voor nodig.

Wat zit er in het alles in 1 pakket van KPN?

5 euro korting per maand op uw maandelijkse kosten. Gratis een extra zenderpakket.

Wat kost pluspakket van KPN?

Je betaalt per maand €9,99 voor het KPN Pluspakket. Naast het Pluspakket biedt KPN ook FOX Sports Eredivisie. Je kunt iedere maand gratis wisselen tussen deze pakketten. Wanneer je ook een mobielabonnement bij KPN of Telfort hebt kun je gebruik maken van KPN Compleet.