Wat is een leuke doen opdracht?

Wat is een leuke doen opdracht?

Eet iets met stokjes. Maak een treintje van minimaal 6 knuffels. Zoek iets dat drijft en laat het varen op het water. Verzamel zoveel mogelijk gele spullen. Maak een mooie tekening met stoepkrijt (op de stoep). Ga bellenblazen en maak een foto met minimaal 6 bellen. Doe een goocheltrucje voor iemand.

Doet ze het of doet ze het niet?

De teams krijgen in allerlei situaties steeds de vraag voorgelegd “Doet íe het of doet íe het niet?”. De teams zeggen ja of nee, en zetten dan een deel van hun punten in. De teams die het goed hebben, krijgen hun inzet erbij, de teams die het fout hebben, daar wordt de inzet van hun totaal afgetrokken.

Wat is het enveloppenspel?

Het Enveloppenspel is een super leuk en spannend opdrachtenspel voor een groep. In teamverband wordt gestreden tegen elkaar en zijn 40 uitdagende en verrassende vragen/opdrachten de basis voor een paar uur spanning en vertier. Voor ieder wat wils, want de onderwerpen zijn zeer gevarieerd.

Doen durf of de waarheid vragen 12 jaar?

Met wie zou je nog wel eens een beschuitje willen eten? Heb je wel eens iets gestolen en wat? Wat is de raarste plek waar je sex heb gehad? Wat is jouw favoriete standje? Hoe wordt je het liefste verwend? Hoe zou je jouw liefde het liefste verwennen?

Wat is grappig om te doen?

Huur een sloep of bootje. Is het lekker weer en schijnt de zon? Stap op de fiets. Kijk naar de zonsopgang of zonsondergang. Ga skeeleren. Maak een kanotocht. Maak een heerlijke strandwandeling. Ga fietsen op de Veluwe. Ga kamperen.

Wie is de Mol achtige spellen?

Een groot aantal spellen lenen zich voor een Wie is de Mol opdracht. Denk aan Mastermind, Super Pim Pam Pet, Codenames, Quiz spellen, Kortom alle spellen waarbij de deelnemers in korte ronden met elkaar moeten strijden.

Wat is het beste seizoen van Wie is de Mol?

Seizoen 18 wordt gezien als het populairste seizoen, vanwege de zeer hoge kijkcijfers, maar ook vanwege de leukste opdrachten en een van de beste Mollen.

Doet hij het wel of doet hij het niet?

Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet was een spelprogramma dat in februari 1988 bij de VARA begon. Het programma werd bedacht door Peter Jan Rens en uitgewerkt door John de Mol. Met de overstap van Rens naar RTL 4 in 1993, ging ook dit programma mee.

Wat doet Peter Jan Rens?

Petrus Jan (Peter Jan) Rens (Velsen-Noord, 10 oktober 1950) is een Nederlandse presentator, acteur, schrijver en voormalig fysiotherapeut.

Doen opdrachten met drank?

Laat degene voor jou drie glaasjes leegdrinken. Mispoes, drink alsnog één glas leeg. Doe een wedstrijdje wie als eerste een glas leeg heeft met iemand van jouw keuze. Drink een glas leeg zonder je handen, vingers en armen te gebruiken.