Wat is een mooie kerstwens?

Wat is een mooie kerstwens?

Aan onze kerstboom. Een bode van geluk. Een feest van vreugde en liefde. Een vrolijk eind en een goed begin. Kerstfeest vier je samen. Soms zijn de kerstdagen niet gemakkelijk. Tijd voor het kerstdiner. ​Uitnodiging: Kerstfeest.

Welke tekst op kerstkaart?

Geniet van de kerstdagen, en proost op een mooi nieuwjaar! Wij wensen met heel ons hart. dat jullie Kerstmis zal zijn zoals het hoort. Fijne kerstdagen en een gelukkig { jaartal }. Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar.

Wat schrijf je op een kerstkaart 2021?

Wij willen jou graag bedanken voor een fantastisch 2021. en we kijken dan ook vol enthousiasme uit naar een succesvol 2022! Na een jaar hard werken, is het nu tijd om te genieten van de heerlijke kerstdagen. Wij wensen u fijne feestdagen en staan in het nieuwe jaar als vanzelfsprekend weer voor u klaar!

Wat schrijven op kerstkaart 2022?

Wij wensen je 365 dagen gevuld met warmte en licht, een nieuw jaar boordevol geluk! Wij wensen jullie 365 zalige dagen toe en uiteraard ook fijne Kerstdagen! Wij wensen u een prettige feestdagen en een succesvol 2022. Wij wensen u goede kerstdagen en een gelukkig en gezond 2022.

Wat wens je elkaar met kerst?

Korte kerstwensen Wij wensen jullie gouden dagen. Dagen die vrede, vriendschap en vreugde dragen. Fijne kerstdagen toegewenst voor het hele gezin. Fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2022.

Hoe sluit je een kerstkaart af?

Voor je warme contacten kun je het beste afsluiten met een tekst als ‘Liefs’ of ‘Warme kerstgroetjes’, gevolgd door jullie namen. Je achternaam erbij vermelden is niet nodig, want jullie kennen elkaar goed! Wel kun je heel simpel afsluiten met ‘De familie Zwart’ als je dat leuk vindt.

Wat zeg je tegen iemand met kerst?

‘Fijne feestdagen’ wordt daarbij het meest gebruikt. Echter is het niet altijd voor iedereen een feestdag. Voor verschillende redenen kun je in deze tijd ook sterkte nodig hebben. De sterkte wensen tijdens de feestdagen zou je in dat geval kunnen gebruiken.

Wat zet je op een nieuwjaarskaart?

Tekst voor een nieuwjaarskaart tijdens corona Een goed beter best nieuwjaar gewenst! We weten dat 2022 een lastig jaar voor je was. Hopelijk brengt 2023 je gezondheid en meer goeds. Ik denk aan je!

Waar vind ik kerstwensen?

Tik op de smiley links in het invoerveld. Tik in het midden onderin op GIF. Druk op het vergrootglas om te zoeken naar een gif’je. Typ hier termen als ‘kerstmis’, ‘Christmas’, ‘vuurwerk’ of ‘new year’

Wat schrijf je op een kerstkaart voor de buren?

Een lief woord. En een vrolijk gedicht. Speciaal met kerstwensen. De donkere dagen zijn weer gekomen, mensen lopen weer te slepen met hun bomen. We wensen jullie. Een jaar zonder zorgen tegemoet. deze kaart met fijne kerstwensen. Het is weer kerst. dan zijn we blij.