Wat is een ranger WNF?

Wat is een ranger WNF?

Ben jij gek op wilde dieren en wil je ze graag beschermen? Word dan Ranger! Want samen komen we op voor de natuur én wilde en bedreigde dieren, zoals de reuzenpanda, de zeeschildpad en de olifant.

Wat is het verschil tussen WWF en WNF?

Het World Wide Fund for Nature (WWF) – waarvan de Nederlandse tak Wereld Natuur Fonds (WNF) heet en de Amerikaanse World Wildlife Fund – is een wereldwijd opererende organisatie voor bescherming van de natuur.

Wat doet het WNF met het geld?

Wat WWF doet Hoe wordt mijn donatie besteed? Wereld Natuur Fonds gaat heel bewust en zorgvuldig om met het geld dat we van onze donateurs ontvangen. Al onze inkomsten en uitgaven worden gecontroleerd door het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). Hierdoor mag WWF zich een CBF-Erkend Goed Doel noemen.

Wat kost lidmaatschap WNF?

€ 9,95 per maand.

Hoe word ik een Ranger?

Om Ranger te worden, is het aan te raden een studie als HBO Bos- en Natuurbeheer (met richtingen als Bosbouw en Natuur-&Landschapstechniek) te doen. Om meerdere taken op je te kunnen nemen, is het nodig daarnaast diverse cursussen en trainingen te volgen.

Hoe wordt een jeugdlid van het Wereld Natuur Fonds genoemd?

Maandelijks krijgen de donateurs het blad Panda; de World Wildlife Rangers (de jeugdleden van het WNF) ontvangen elfmaal per jaar de TamTam.

Hoe komt het WNF aan zijn geld?

Hoe komt het WNF aan geld? Donateurs: Dat zijn mensen die jaarlijks geld overmaken. Ook regeringen en bedrijven steunen het WNF.

Hoe kom je in contact met het WNF?

Stel je vraag aan WWF of geef een wijziging door Je kunt onze afdeling Customer Contact Center ook eenvoudig telefonisch bereiken op het gratis telefoonnummer 0800-1962, bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Hoe gaat het WNF te werk?

Hoe wij werken WWF werkt wereldwijd aan het creëren van een wereld waarin mens en natuur kunnen floreren, door het verbinden van al die mensen die hieraan mee willen helpen. In alles wat we doen stellen we natuur én mens centraal.

Wat verdient de directeur van WNF?

Salaris, lasten en premies Het salaris van Kirsten Schuijt, de algemeen directeur van WWF-NL over de periode 1 juli 2019 – 30 juni 2020 bedraagt € 124.986,- waarmee het onder de eerder genoemde richtlijnen zit. WWF-NL draagt ten behoeve van de directeur tevens sociale lasten en pensioenpremie af.