Wat is een retourtje?

Wat is een retourtje?

Definities die `retourtje` bevatten: kaartje voor een heenreis en een terugreis Voorbeeld: `Wil je een enkeltje of een retourtje?`Antoniem: enkeltje II retour bijwoordUitspraak: [r… Retourtje Israël = retourtje Israël is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep.

Wat kost een retourtje?

Vaak is de trein dagretour met korting verkrijgbaar via onze website. Voor € 17,50 is jouw heen en terugreis geregeld en reis je samen goedkoop met de trein.

Wat is een retour kaartje?

Een Dagretour is geldig voor een heen- en terugreis op het gekochte traject op één dag. Reis je op een andere dag terug? Koop dan twee Enkele reizen. Jongeren van 12 t/m 18 jaar reizen tijdens de daluren voor € 7,60 op een Jongeren Dagkaart.

Waar koop ik goedkope treinkaartjes?

ActieVanDeDag. Albert Heijn. Bakker Bart. La Place. Jumbo. VakantieVeilingen. Spoordeelwinkel. Etos.

Is een retour goedkoper dan enkel?

Als je een retourvlucht boekt, betaal je vaak minder dan wanneer je een enkele vlucht boekt. Daardoor boeken veel mensen retourvluchten, ook al doen ze maar één verplaatsing.

Wat kost een treinkaartje voor 65+?

Ben je ouder dan 65 jaar en reis je met de trein, dan kan je gebruik maken van het Seniorenbiljet. Met dit voorkeurtarief betaal je 7,20 euro in 2de klas en 15,30 euro in 1ste klas voor een heen- en terugreis op dezelfde dag (prijzen geldig vanaf 01-02-2020).

Heeft Kruidvat nog treinkaartjes 2022?

Op korte termijn worden er geen goedkope treinkaartjes meer aangeboden door AH of Kruidvat.

Hoe kan je gratis met de trein?

De Europese Unie pakt uit: als je 18 bent, kom je in aanmerking voor een gratis Interrailkaart waarmee je door Europa kunt reizen. Er zitten wel wat voorwaarden aan vast.

Wat kost een treinkaartje bij Kruidvat?

NS dagkaart Kruidvat: v.a. 15 euro | Kruidvat NL.

Kan je nog een los treinkaartje kopen?

Naast reizen op saldo met de OV-chipkaart kun je in de trein ook nog gebruik maken van een los kaartje van NS, de eenmalige OV-chipkaart. Dit is een papieren OV-chipkaart. Reis je op hetzelfde traject op één dag heen en terug, dan kun je het best een dagretour kopen.