Wat is een rode draad spel?

Wat is een rode draad spel?

Uno-spel Nationale raad. Iedereen loopt door elkaar met een uno kaart en wisselt die constant terwijl muziek speelt. Als de muziek stopt, dan zoek je iemand met dezelfde kaart als die van jou en je zet je even apart.

Wat is leuk om te doen op kamp?

Lasergamen. Dierengeluiden spel. Levend stratego. Paintball voor kinderen. Smokkelspel.

Wie is de Mol scouting?

Alle deelnemers moeten zich in twee groepen splitsen. Het ene team gaat boogschieten en de andere groep seinen met vlaggetjes. De deelnemers kunnen zo kiezen met wie ze in een team willen om de mol te kunnen ontdekken. Nadat de groepjes klaar zijn, wisselen de groepjes om naar het andere spel.

Wat houd 6 kamp in?

Een zeskamp is een sportief spel, waarbij meerdere teams tegelijk verschillende onderdelen spelen. In een roulatie schema worden alle 6 de spellen gespeeld. Afhankelijk van de grote van de groep kunnen we er een vierkamp, achtkamp, tienkamp of zelf een meerkamp van maken. Meestal heeft een zeskamp ook een thema.

Hoe speel je Vlaggenroof?

Het is eigenlijk leiding vs de groep. De groep krijgt een vlag mee en mogen zich gaan verstoppen met de vlag. de vlag moet op zichtbare hoogte hangen. De bedoeling is dat de leiding de vlag komt pikken, en de vlag tot op een afgesproken punt brengt zonder getikt te worden.

Hoe speel je levend Cluedo?

Wat is Levend Cluedo ? Stap 1 – Wie is er vermoord in jouw Levend Cluedo verhaal? Stap 2 – Bedenk de personages en moordwapens. Stap 3 – Maak de tijdlijn van jouw Levend Cluedo verhaal. Stap 4 – Schrijf de vier verhaallijnen uit. Stap 5 – Stuur jouw Levend Cluedo verhaal op naar de verdachten.

Wie is de Mol spel voor groepen?

Elk team krijgt een tablet mee met de officiële ‘Wie is de Mol’ stadsspel app. Dit is een interactieve app waarin een bekende acteur je begeleidt en uitdaagt. Tijdens het spel loop je een route door de door jullie gekozen stad. De app stuurt het team aan en registreert alle acties.

Wat meenemen op Chiroweekend?

Regenjas. Genoeg speelkledij. Lange en korte broeken. T-shirts en warme truien. Chiro-uniform (doe je aan bij vertrek en op tweedaagse/dagtocht) Kleren die heel erg vuil en (eventueel) weggegooid mogen worden. Voldoende ondergoed, voldoende sokken (ook dikke sokken voor in de stapschoenen) Pyjama.

Wat meenemen op Scoutsweekend?

weekend -geld in een envelop met je naam erop (als dit nog niet op voorhand gebeurd is) uniform. matras, slaapzak, slaapkledij (pijama enz.) zaklamp. toiletgerief, handdoek. lange broek, korte broek, t-shirt. voldoende ondergoed, kousen. dikke warme trui.

Wat mee te nemen op bivak?

Toespijs (confituur, choco…) Veldbed, slaapzak, kussen, extra deken. Eetgerief (bord, soepkom, bestek, beker) Wasgerief (waskom, tandenborstel, tandpasta, bekertje, zeep, shampoo, kam) Zonnemelk en muggenmelk. Handdoeken en washandjes. Zak voor vuillinnen (geen plastiek!) Slaapkledij.