Wat is een slow motion?

Wat is een slow motion?

Slomo – (Eng.; afk. van slow motion), het vertraagd laten zien van televisiebeelden.

Hoe doe je slow motion?

Een slow motion-video maken werkt eigenlijk vrij eenvoudig: de camera neemt op met een hoog aantal beelden per seconde. Daarna wordt de video in een normale snelheid afgespeeld. Daardoor lijkt alles langzamer te bewegen.

Hoe werkt een high speed camera?

Een hogesnelheidscamera is een speciale film- of videocamera, waarbij het aantal beeldjes per seconde (frames per second) dat wordt opgenomen veel hoger ligt dan normaal. Bij afspelen van zo’n opname op normale snelheid zal de beweging in slow motion te zien zijn.

Hoe maak je een stop motion filmpje beginners?

Bij een stop motion filmpje maak je heel veel foto’s, dan verander je iets heel kleins aan de opstelling en maak je weer een foto. Deze foto’s plak je achter elkaar en dan heb je een filmpje gemaakt! Het is niet makkelijk, maar wel heel gaaf!

Hoeveel fps voor slow motion?

120 frames per seconde: voor het vertragen van je beelden en het maken van slow motion video’s. Alleen te gebruiken in een goed verlichte omgeving om onderbelichting te voorkomen. 240 frames per seconde: voor het extreem vertragen van je beelden en het maken van slow motion video’s.

Hoe lang kun je met een iPhone filmen?

Met een 64GB-versie kan je 2,5 uur aan 4K-video opnemen en met een 128GB-versie maar liefst 5 uur. Tot slot heb je natuurlijk de mogelijkheid om video’s op te nemen in een lagere kwaliteit zoals Full HD (130MB per minuut bij 30 frames per seconde) of HD (60MB per minuut bij 30 frames per seconde).

Hoe bewerk je filmpjes op iPhone?

Open de Foto’s-app en tik op de video die u wilt wijzigen. Tik op ‘Wijzig’. Verplaats de schuifknoppen aan beide kanten van de tijdbalk van de video om de begin- en eindtijd aan te passen. Tik op ‘Gereed’ en vervolgens op ‘Bewaar video’ of ‘Bewaar video als nieuw fragment’.

Hoe maak je een gif op iPhone?

Kies Foto- en videobibliotheek; Kies een video uit die je in een gif wil veranderen; Maak de video nu kort genoeg (onder de 7 seconden) tot er een gif-knopje in de bovenhoek van het scherm verschijnt; Tik op ‘gif’ om een gif te maken die je meteen kunt versturen in WhatsApp.

Hoe maak je een time lapse?

Timelapse met je smartphone Veeg hiervoor naar rechts in de fototoestel app totdat je bij de functie ’tijdsverloop’ komt (de functie heet timelapse als je de Engelse instellingen van je iPhone hanteert). Start met opnemen en klaar! Voor Android is de functie niet standaard ingebouwd.

Welke app om filmpjes te bewerken?

Splice. Upload losse video’s en bewerk ze tot één magistrale video. Magisto. Wil je het bewerken van video’s uit handen geven? Quik. Quik is te gek. Wondershare FilmoraGo. Adobe Premiere Rush. InShot. Kinemaster Videobewerking app . Videoshop – Video Editor.