Wat is het mooiste woord?

Wat is het mooiste woord?

Het woord desalniettemin komt uit onderzoek naar voren als het mooiste woord van het Nederlands. De woorden fluweel, ooievaar, vlinder en melancholie scoorden ook hoog. Het woord desalniettemin komt uit onderzoek naar voren als het mooiste woord van het Nederlands.

Wat is stipuleren?

Het werkwoord stipuleren wordt met name gebruikt om aan te geven dat een verdrag, contract of andere (schriftelijke) afspraak een voorbehoud maakt of bepaalde voorwaarden stelt.

Wat is het langste woord in het Nederlands?

Het langste ‘officiële’ woord in de Nederlandse taal is: aansprakelijkheidswaardevaststellingsveranderingen (50 letters).

Wat zijn rare woorden?

Beyoncévlieg. Deze vlieg is eigenlijk gewoon de paardenvlieg. Pandapunten. Dit woord staat voor hoelang een persoon al geen seks meer heeft gehad. Koekwous. Een mooie verzamelterm voor een gek persoon of een klunsje. Socialbesitas. Swagger. Phablet. Sukkelseks. Funken.

Wat is het grappigste woord?

De Britten vinden vooral woorden grappig die verwijzen naar borsten en billen (booty, tit, booby, hooter). Nederlandstaligen het meest lijken te kunnen lachen om scheldwoorden: ‘droeftoeter, graftak, schobbejak en schorriemorrie’ staan in de toptien. Maar ook ‘bips’ kan het nog worden. Stemmen kan op onzetaal.nl.

Wat is het grappigste woord van Nederland?

In navolging daarop gingen Nederlandse taalonderzoekers op zoek naar de meest lachwekkende woorden in onze taal. Onder de ruim 200 inzendingen troffen de onderzoekers van Genootschap Onze Taal veel ouderwetse verwensingen aan, zoals ‘schobbejak’, ‘schorriemorrie’, ‘droeftoeter’, ‘flapdrol’, ‘knurft’ en ‘oelewapper’.

Wat betekent een krachtterm?

Een krachtterm is een term geuit door iemand die ergens van schrikt, zich pijn doet of ergens zeer ontevreden over is. Op deze manier tracht men deze frustratie af te reageren. Bij het uiten van krachttermen is doorgaans niet de directe betekenis van de woorden van belang, maar de gevoelens die de woorden oproepen.

Welk woord heeft de meeste A’s?

Arbeidsongeschiktheidsverzekering – 33 letters Een belangrijke verzekering voor ZZP’ers, de arbeidsongeschiktheidsverzekering of ook wel de AOV. Het even lange woord arbeidsongeschiktheidsvoorziening kan ook gebruikt worden.

Waar smelt een vrouw van?

‘Als hij je gezicht streelt tijdens de seks’ “Als je bedpartner jouw gezicht streelt tijdens de seks voelt het nog intiemer. Je smelt bij de eerste blik. In alle opwinding wil hij je laten merken dat hij echt van je houdt. En nee dat, doe je niet door een klap op je billen (al vind je dat ook best wel eens leuk).”

Wat zeggen tegen je geliefde?

Je bent de eerste persoon die mij echt begrijpt. De enige keer dat ik echt mezelf kan zijn is met jou. Zelfs vandaag geef jij me nog steeds vlinders in m’n buik. Ik hou van je.