Wat is het salaris van een CliniClown?

Wat is het salaris van een CliniClown?

Het gemiddelde loon binnen de Bijzonder / Humor ligt op € 2.979 bruto per maand. Het minimale of startsalaris begint bij € 125 en het maximale loon is € 20.000 bruto per maand.

Welke opleiding voor CliniClown?

Het is belangrijk dat je al een goed clownspersonage hebt ontwikkeld. Een opleiding op het gebied van drama of theater aan gevuld met scholing op het gebied van clownerie is dan ook een pré evenals praktijkervaring. Daarnaast wordt HBO werk- en denkniveau gevraagd en moet de Cliniclown ervaring met kinderen hebben.

Is CliniClown vrijwilligerswerk?

Werken als CliniClown is geen vrijwilligerswerk, maar een betaalde baan.

Wat doen de CliniClowns?

CliniClowns doen er alles aan om te zorgen dat zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie weer even zichzelf kunnen zijn. Bij CliniClowns werken ruim 95 professioneel opgeleide clowns, professionele acteurs en actrices die zich hebben gespecialiseerd in ‘Health Care Clowning’.

Hoeveel verdient een clown ZZP?

Gemiddeld salaris ongeveer € 2.500 bruto per maand. Salaris met meer dan tien jaar ervaring ongeveer € 3.000 bruto per maand.

Hoeveel verdient een vui?

Het aanvangssalaris van een Vuilnissorteerders bedraag meestal tussen de € 735 en € 2.298 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 896 en € 2.850 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Is een clown een beroep?

Een Clown werkt veelal als zzp’er en kan zijn diensten aanbieden via Theater- en Entertainmentbureau’s. Het is een veelzijdig beroep waarvoor veel verschillende creeatieve kwaliteiten gevraagd worden.

Hoeveel CliniClowns zijn er in het ziekenhuis?

De ruim 100 CliniClowns, het merendeel in vaste dienst, werken in regioteams door heel Nederland. Iedere regio wordt begeleid en aangestuurd door teamleiders. De clowns zijn samen met de teamleiders belangrijke contactpersonen voor onze relaties binnen de zorg.

Wie is de directeur van de CliniClowns?

De directie Directeur van CliniClowns is, sinds 1 januari 2017, Coen Abbenhuis.

Hoeveel verdien je bij vrijwilligerswerk?

De onkostenvergoeding mag maximum 34,71 euro per dag en 1.388,40 of 2.549,90 euro (*) per jaar bedragen voor inkomsten 2020, aanslagjaar 2021. Voor inkomsten 2021, aanslagjaar 2022 bedraagt dit maximum 35,41 euro per dag en 1.416,16 of 2.600,90 euro (*) per jaar.