Wat is het vervolg op zomeravond?

Wat is het vervolg op zomeravond?

En…. op naar het vervolg, wat in feite los staat van ‘Zomeravond’, Dwaalspoor (verschijnt juli 2021).

Wat zijn de beste boeken van Suzanne Vermeer?

1.1) Lawinegevaar. 1.2) Het paradijs. 1.3) Het strandhuis. 1.4) Winternacht. 1.5) IJskoud. 1.6) Mont Blanc. 1.7) Sneeuwexpress.

Hoeveel boeken zijn er van Suzanne Vermeer?

Suzanne Vermeer heeft ruim 55 boeken geschreven. Na het overlijden van de Paul Goeken – die schreef onder zijn pseudoniem Suzanne Vermeer – is een andere anonieme schrijver in de pen geklommen. Het boek ‘Nachtvorst’ is momenteel het nieuwste boek (2021).

Waarom pseudoniem Suzanne Vermeer?

En ineens lag er de vakantiethriller All inclusive in de winkels, geschreven door Suzanne Vermeer – volgens de uitgeverij een pseudoniem omdat het boek gevoelige informatie uit de reiswereld bevatte die de desbetreffende auteur in problemen zou brengen.

Hoe oud is Suzanne Vermeer?

Goeken overleed vorige week op 48-jarige leeftijd op het eiland Gran Canaria. Dat Goeken niet alleen vijf boeken onder zijn eigen naam heeft uitgegeven, maar ook de populaire titels van ‘Suzanne Vermeer’ van hem zijn, noemt de uitgever Goekens “best bewaarde geheim”.

Welke boeken komen uit in 2022?

Regentijd. Fatima. Dora’s dankbaarheid. Vogels en wij. Kleine haperende vluchten. Wij capabelen. Life on the Mississippi. Verbonden.

Wat is het vervolg op souvenir Suzanne Vermeer?

Aan het einde van het boek blijkt het verhaal nog niet ten einde. Er volgt nog een vervolgverhaal waarin het verhaal van Claudette en Bas, de eigenaren van de Bed & Breakfast waar Nienke en Carolien tijdens hun vakantie in Umbrië verbleven. Wat mij betreft is dit boek een aanrader.

Welke schrijfster is een man?

Een ander voorbeeld is Elena Ferrante. ‘Zij’ bleek Domenico Starnone te zijn. Een man dus. Het duurde een hele tijd voordat deze bekende Italiaanse auteur (winnaar van de belangrijkste literaire prijs van Italië, de Premio Strega) ‘ontmaskerd’ werd.

Waarom zou je een pseudoniem gebruiken?

Een pseudoniem geeft schrijvers de mogelijkheid om bekende auteurs te worden, mogelijkheid om een andere genre te proberen en hun leven te combineren met schrijven. Waarbij de ene schuilnaam bij het eerste boek al ontmaskerd wordt nemen ook veel schrijvers hun schuilnaam mee tot het eind der tijden..

Hoe is Suzanne Vermeer gestorven?

De schrijver werkte onder het pseudoniem Suzanne Vermeer. Hij was een van de succesvolste thrillerauteurs van de laatste tijd. Goeken is vorige week dinsdag op het Spaanse eiland Gran Canaria aan de gevolgen van kanker overleden.