Wat is leuk om op een verjaardagskaart te schrijven?

Wat is leuk om op een verjaardagskaart te schrijven?

Traditionele verjaardagswens Gebruik bijvoorbeeld een van de volgende traditionele verjaardagswensen! Hoera, het is je verjaardag! Door corona kunnen we elkaar helaas niet zien, maar ik hoop dat je toch een hele fijne dag hebt vandaag. Ik wens je slingers, ballonnen, taart, cadeautjes en een heel mooi jaar toe!

Wat schrijf je op een verjaardagskaart voor een man?

Een hele fijne en gezellig dag toegewenst! Hé feestvarken, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hang de slingers en vlaggen maar uit *naam* is jarig en dat zingen we luid! To wish you a very Happy Birthday!

Wat zeg je tegen iemand die jarig is?

Een geweldige verjaardag gewenst! Een fantastische, speciale dag gewenst! Ik hoop dat je een leuke verjaardag hebt! Ik ben blij dat ik je heb leren kennen en wens je een geweldige dag toe. Geniet van je volgende reis rond de zon!

Wat kun je op een kaartje schrijven?

Tekst om zomaar een lief kaartje te schrijven Zomaar een kaartje sturen wordt erg gewaardeerd. Maar blijft je pen boven het papier hangen omdat je niet weet wat je kunt schrijven? Zet bijvoorbeeld een leuke quote op je kaart, schrijf er een vrolijk gedichtje op of ga voor je favoriete songtekst.

Wat zet je op een verjaardagskaart vrouw?

Sending a cart, lots of good wishes your way . To wish you a very Happy Birthday! Vandaag is het feest en iedereen is blij, De mooiste jaren van het leven. Lieve Sarah, verlies niet de moed. De beste wens die ik je kan geven. Ik ben je verjaardag niet vergeten,

Hoe schrijf je gefeliciteerd?

Gefeliciteerd betekent ‘geluk wensen’. Het zou komen van het Franse ‘féliciter’, wat staat voor ‘gelukkig maken’. Dat zou weer komen van ‘felix’ (geluk).

Wat wens je iemand die 60 wordt?

Dat geluk komt met de jaren, heb jij nu reeds ervaren, 60 jaar is je niet aan te zien, de beste tijd komt nog bovendien! Nu je 60 bent geworden is het tijd om het verleden los te laten, het heden vast te nemen en de toekomst in handen te nemen. Het is nooit te laat om geluk te vinden.

Wat schrijven op verjaardagskaart 50 jaar?

Een grijze haar, een rimpel hier en daar, Maar wat wil je naam jarige is 50 jaar. Al 50 jaar energiek, lief, zorgzaam en uniek! Al 50 jaren, zo is al gebleken Verlies je wel je haren ,maar niet je streken! Als je ouder wordt, gaat alles steeds slechter Behalve het vergeten, dat gaat steeds beter.

Hoe feliciteer je een vriend?

Een verjaardagswens voor een vriend of vriendin Gefeliciteerd met je verjaardag! Dank je wel voor je steun, je bent fantastisch en ik ben zo blij met onze vriendschap. Gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent mijn beste vriend en ik hoop dat we nog vele jaren samen gaan vieren.

Wat zet je op een kaartje voor je vriend?

Lieve [naam], Hier zomaar even een kaartje van mij. Ik wil je graag vertellen dat ik onze vriendschap waardeer. Je staat altijd voor mij klaar en dat maakt jou de beste vriendin ooit. Dikke kus!