Wat is Prowise Presenter 10?

Wat is Prowise Presenter 10?

Prowise Presenter is gebruiksvriendelijke whiteboardsoftware, inclusief interactieve onderwijstools. Binnen Presenter heb je al je instructie tools, achtergronden, afbeeldingen, video’s en 3D-modellen altijd binnen handbereik.

Hoe gaat een Prowise bord aan?

Je stopt het scherm in de stroom en kunt direct van start. Vaak zie je dat de digiborden via een wandbeugel aan de muur geplaatst worden, of dat ze bovenop een liftsysteem staan. Hierdoor kun je het digibord verrijden door het klaslokaal of een andere hoogte instellen.

Hoe werkt Prowise Reflect?

Met de Prowise Reflect-software kun je het scherm van een device synchroon laten weergeven op je touchscreen. Reflect werkt volledig draadloos. Je hebt geen kabels of dongles nodig. Het enige wat je moet doen, is de Reflect-app downloaden.

Wat is pro Connect?

ProConnect is een onderdeel van Prowise Presenter, waarmee je eenvoudig interactie creëert tussen devices in je klaslokaal en het touchscreen. Je start ProConnect via Presenter. Daarna kunnen andere devices via de browser of de ProConnect-app deelnemen. Klik op de ProConnect-knop en het ProConnect-menu verschijnt.