Wat komt er in het Jeugdjournaal?

Wat komt er in het Jeugdjournaal?

Het NOS Jeugdjournaal brengt nieuws en reportages voor kinderen in de leeftijd van circa 9 tot 12 jaar. Op schooldagen zijn er twee uitzendingen per dag: ’s ochtends om 8.45 uur en ’s avonds om 19.00 uur. In het weekend is er één uitzending per dag, ook om 19.00 uur.

Wie werkt er bij het Jeugdjournaal?

Natuurlijk de presentatoren en verslaggevers die je van televisie kent. Maar er werken ook cameramensen, regisseurs, tekenaars en andere journalisten die filmpjes maken, teksten schrijven en uitzoeken wat er allemaal voor nieuws is.

Waar is Amber van het NOS Journaal?

Presentator Amber Brantsen vertrekt bij de NOS. Ze gaat naar betaalzender Viaplay, die vanaf komend seizoen de Formule 1-races in Nederland gaat uitzenden. Brantsen gaat voor Viaplay de studiouitzendingen presenteren rondom de Formule 1-races.

Wie betaalt de publieke omroep?

Financiering. De Nederlandse publieke omroep wordt gefinancierd door het Ministerie van OCW. De totale OCW-bijdrage bedroeg in 2018 794 miljoen euro. In 2019 bedraagt de bijdrage 780 miljoen euro.

Waar is Afke boven geboren?

Afke Boven

Wat is de afkomst van Saida magge?

Saïda groeide op in Nijmegen. Haar biologische vader, een Marokkaan, heeft ze nooit gekend. “Het is voor mij geen ding, al vinden mensen het interessant om erover door te zagen.

Waar woont Simone Weimans?

We spreken Simone op een donderdagochtend in een hotel in Amsterdam, de stad waar ze nu ongeveer net zo lang woont als ze ooit woonde in Rotterdam, de stad waar ze geboren werd.

Waar is Jeroen Overbeek?

Verder begeleidt Overbeek als internetverslaggever-coach redacteuren bij het maken van videoreportages voor de jongerensite van NOS Headlines. Sinds 2003 is hij presentator en commentator op de Dam in Amsterdam tijdens de jaarlijkse Nationale Dodenherdenking op 4 mei.

Waar is Rob Trip geboren?

Rob Trip

Waar is Annechien Steenhuizen?

Sinds 1 november 2011 is Steenhuizen een van de vaste presentatoren bij het NOS Journaal. Ze presenteerde voornamelijk dagjournaals en was invaller van het Zesuurjournaal, Nieuwsuur en het late journaal.