Wat kost de Squla app?

Wat kost de Squla app?

Kosten Squla Bij Squla betaal je voor een abonnement van minimaal 6 of 12 maanden. Je betaald daarvoor een bedrag per maand van 9,95 of 7,95.

Wie is de eigenaar van Squla?

Futurewhiz, moederbedrijf van Squla, WRTS en Scoyo wordt overgenomen door de Nederlandse investeringsmaatschappij NPM Capital. NPM Capital neemt daartoe het meerderheidsbelang in Futurewhiz over van de internationale investeringsmaatschappij Levine Leichtman Capital Partners (LLCP).

Wat kun je met Squla?

Met Squla oefent je (klein)kind spelenderwijs alle schoolvakken in quizzen en games. Van rekenen en taal tot Engels en de ruimte. Voor ieder wat wils! Kies uit 1 of 3 maanden.

Hoe kun je Squla opzeggen?

Dat kan als volgt: klik op het pionnetje bovenaan je account. Vervolgens klik je op ‘Lidmaatschappen’. Je wordt nu doorverwezen naar onze website waar je het lidmaatschap kunt opzeggen. Het lidmaatschap zeg je op door te klikken op de link ‘Zeg lidmaatschap op’.

Hoe werk Squla?

Wat is Squla? Squla is een online oefenprogramma voor thuis met meer dan 70.000 games en quizzen in alle schoolvakken. Voor ieder kind in groep 1 t/m 8, op elk niveau. Voor scholen biedt Squla een gratis login, zodat leerkrachten Squla ook in de klas kunnen gebruiken.

Wat kan een kind van 5 jaar zelfstandig?

Je kleuter kan kleine taken in het huishouden uitvoeren om jou te helpen: de tafel afruimen, zichzelf aan- en uitkleden en de was in de wasmand stoppen. Ook is het goed om hem te leren zelf zijn speelgoed op te ruimen voordat hij weer aan iets nieuws begint.

Welke tablet voor Squla?

Dankzij de bumpercase en 3 maanden gratis Squla gaat je kind direct met de Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) aan de slag.

Welke tablet voor kind 9 jaar?

Beste voor kind 9 jaar: Samsung Galaxy Tab A7 Lite Voor kinderen van 9 jaar raden we de Samsung Galaxy Tab A7 Lite aan. Deze goede tablet heeft een krasbestendig scherm en is extra beschermd door een stevige hoes. Voor de kinderen is er de kindermodus, de Samsung Kids Mode, die je kan instellen naar wens.

Hoe kan je inloggen in Squla?

Je kunt inloggen op het ouderaccount via leukleren.squla.nl of via de Squla-app. De gebruikersnaam van je ouderaccount kun je terugvinden in de bevestigingsmail. In de meeste gevallen is de gebruikersnaam hetzelfde e-mailadres waarmee je lid bent geworden van Squla.

Hoe kun je vrienden worden in Squla?

In de zoekbalk kan je kind zijn of haar vriend zoeken. Nadat je op ‘Zoek’ hebt geklikt zie je onder Andere Squla spelers de naam van de vriend. Als je op de naam van je vriend klikt, kan je kind hem of haar een vriendschapsverzoek sturen. Vrienden kunnen jouw kind ook een vriendschapsverzoek sturen.