Wat kost een jaarabonnement van de Donald Duck?

Wat kost een jaarabonnement van de Donald Duck?

Donald Duck jaarabonnement lees je nu al vanaf € 142.20 – profiteer van tot maximaal 22% korting op dit blad! Donald Duck is al jaren lang een vrolijk weekblad! De Donald Duck staat wekelijks vol spannende, grappige verhalen.

Wat kost de Donald Duck per maand?

Lees Donald Duck nu twee jaar lang waarvan de eerste zes maanden voor maar 7,95 per maand. Daarna betaal je 14,75 per maand. Het abonnement omvat 112 nummers op papier én digitaal: per jaar 52x het weekblad en 4 speciale edities exclusief voor abonnees.

Hoeveel Donald Duck weekbladen per jaar?

Donald Duck bestaat 85 jaar en viert 3500ste editie weekblad in Nederland – Bladendokter.

Waar staat Abonnementsnummer Donald Duck?

Waar vind ik mijn abonnementsnummer? Je vindt je abonnementsnummer op het adreslabel van iedere editie van Donald Duck Weekblad of in de bevestigingsmail van je abonnement.

Hoe word je abonnee van Donald Duck?

Het vrolijkste weekblad. Inclusief 4 speciale abonnee -edities. Voordeliger dan in de winkel.

Wat kost een abonnement op de Penny?

Als abonnee ligt er elke twee weken een kersvers nummer op de mat. Voor slechts €6,95 per maand ontvang je twee jaar lang 26 tijdschriften per jaar. Je hebt het blad dan als eerste in de bus en tegen een scherpere prijs dan in de winkel.

Wat is het verschil tussen Donald Duck en Donald Duck Extra?

Terwijl in Donald Duck Weekblad vooral verhalen staan om te lachen, kun je in Donald Duck Extra avonturen lezen die net even iets spannender en moeilijker zijn. Je komt er dan ook verhalen tegen van tekenaars en schrijvers, die net even iets afwijken van die in de gewone Donald Duck.

Wat is het verschil tussen Donald Duck en Donald Duck Junior?

Het weekblad wordt uitgegeven in de Benelux door Sanoma Uitgevers. Donald Duck Junior is afgeleid van de Donald Duck en is volgens de uitgever bedoeld voor kinderen die hiervoor nog te jong zijn. De teksten in de strip zijn daarom korter, de opmaak overzichtelijker en de letters groter.

Welke leeftijd is Donald Duck Junior?

Donald Duck Junior is het jongere broertje van het beroemde weekblad Donald Duck, bestemd voor kinderen in de leeftijd van 6 a 7 jaar die net beginnen met lezen. DD Junior is van de makers van Donald Duck. Het tijdschrift is bedoeld als kennismaking met de strips van Donald Duck en de andere inwoners van Duckstad.

Wat is de duurste Donald Duck?

Het beste antwoord. De eerste uit Nederland is van normale staat voor € 80,00 tot zeer goede staat € 200,00. De eerste Amerikaanse Donald Duck, die daar Walt Disney’s Comics and Story’s heet, Kost zelf tussen de € 15.000,00 en € 30.000,00.