Wat kost een optreden van Jeroen van der Boom?

Wat kost een optreden van Jeroen van der Boom?

De prijs voor het boeken van Jeroen van der Boom is € 9.950,- . Een bandshow kost € 14.500,- . Deze genoemde prijzen (gage) voor het inhuren van Jeroen van der Boom is een richtprijs exclusief 9% BTW en 7% BUMA.

Waar is Jeroen van de Boom geboren?

Jeroen van der Boom

Waar woont Jeroen van de Boom?

Hij is een Nederlandstalige zanger die sinds zijn jeugd al bezig is met muziek. Hij is op 10 juli 2011 getrouwd met Dany de Wit. Ze hebben samen twee kinderen, Daan en Luuk van der Boom. Het gezin woont samen in Amsterdam.

Wat is het vermogen van Jeroen van de Boom?

Jeroen van der Boom hebben we nog niet eerder onderzocht. In zijn bv vinden we in het meest recente jaarverslag, dat van 2013, een keurige €2,2 miljoen aan eigen vermogen. Zijn villa in Blaricum kocht hij in 2010 voor €2,4 miljoen. Maar dat kocht hij wel met een hypotheek van €2,5 miljoen.

Wat kost Andre Hazes?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van André Hazes is € 19.500 – € 49.500 . Deze gage voor het inhuren van André Hazes is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Heeft Jeroen van der Boom ooit iets gewonnen?

Precies tien jaar geleden ontving de Nederlandse zanger Jeroen van der Boom (samen met tekstschrijver Tony Neef) een gouden plaat voor zijn single ‘Jij bent zo’. Dit pakkende liedje was de doorbraak voor de zanger van Hollandse bodem.

Hoe oud is Luuk van JSF?

Luuk (13) – zoon van zanger Jeroen van der Boom – is vastberaden om zijn carrière als ‘dansende zanger’ te laten slagen.

Wie is de vader van Luuk van der Boom?

Luuk, de 15-jarige zoon van zanger Jeroen van der Boom (49), maakt binnenkort zijn acteerdebuut in een grote Nederlandse familiefilm.

Is Jeroen van der Boom single?

Van der Boom is getrouwd en heeft twee zoons.

Welk lied was de doorbraak van Jeroen van der Boom?

‘Jij Bent Zo’ is in 2007 de grote doorbraak van Jeroen van der Boom. Het is in dat jaar de langst genoteerde single in de hitlijsten. Het is een Nederlandstalige cover van het nummer ‘Silencio’ van de Spanjaard David Bisbal. In 2008 komt het gelijknamige album Jij Bent Zo uit.