Wat kost parkeren bij Wildlands?

Wat kost parkeren bij Wildlands?

Het adres van parkeergarage Wildlands-Centrum Zuid 1 is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen. Het parkeertarief van Wildlands – Centrum Zuid is € 1,00 voor de eerste 30 minuten. Daarna betaalt u het dagtarief van € 10,00. Het parkeerterrein is 24 uur per dag geopend.

Hoe lang duurt een bezoek aan Wildlands?

Omdat het veelzijdig is, is het voor kinderen zeker leuk om te bezoeken. Wij zijn uiteindelijk ruim 5 uur binnen geweest en hadden best nog een uurtje kunnen blijven maar het park ging sluiten. Ik vind alleen, ook na het bezoeken van Wildlands, de entreeprijs nog steeds behoorlijk hoog.

Is Wildlands leuk?

Het is een prachtig park, de originele leefomgeving van de dieren is nagebouwd en naast de dieren is de setting ook geweldig om naar te kijken. Het is echt anders dan andere parken. Vriendelijk personeel. Schoon park en de olifanten hebben een binnen en buitenverblijf, erg tof!

Waar zit Wildlands?

Wildlands, voluit Wildlands Adventure Zoo Emmen, is een dierentuin met attracties in Emmen. Het park heeft een oppervlakte van 24 hectare en is opgedeeld in drie themagebieden. In ‘Jungola’ staat de jungle centraal, in ‘Serenga’ de savanne en de woestijn en in ‘Nortica’ het poolgebied.

Is Wildlands leuk voor volwassenen?

Ook voor volwassenen is het er erg leuk, je kan er zeker wel een paar uur jezelf vermaken zeker met de shows en de dingen die je er nog kan doen. het is zeker de moeite waard om te gaan.

Is WILDLANDS volledig open?

Na een sluitingsperiode van ruim 5 weken is WILDLANDS uiteraard ontzettend blij met dit goede nieuws en kunnen de medewerkers (en dieren!) niet wachten om de bezoekers vanaf 26 januari 2022 weer te mogen begroeten in het park.

Heb je een QR code nodig voor WILDLANDS?

Nee, tickets hoeven niet geprint te worden. De streepjescode van de tickets moeten wel duidelijk zichtbaar van een smartphone of tablet af te scannen kunnen zijn.

Hoe lang ben je gemiddeld in de dierentuin?

In Diergaarde Blijdorp brengen we volgens Google gemiddeld zo’n vier uur door. In Ouwehands Dierenpark gemiddeld 4,5 uur.

Hoeveel dieren zijn er in WILDLANDS?

In WILDLANDS kun je meer dan 250 diersoorten ontdekken. Van speelse ijsberen tot nieuwsgierige stokstaartjes, van imposante leeuwen tot kleurrijke vlinders. Op deze pagina vind je een selectie van de diersoorten die je in WILDLANDS kunt ontmoeten.

Hoe heette WILDLANDS eerst?

Dierenpark Emmen, tot 2004 Noorder Dierenpark genoemd, was een dierentuin in het centrum van de Nederlandse plaats Emmen in de provincie Drenthe. Het dierenpark sloot op 31 december 2015 en vestigde zich op 25 maart 2016 als Wildlands Adventure Zoo Emmen aan de overzijde van het centrum.